Angellove2010 🤣yoksa annem ikiz kardeşin var dedi sen mısın o hain bıraktı gitti sevdiğine 😭
tuvalete telefonla gitme sorunu 😑
- Düzenlendi
Canimkizim belki olabilir dna testi şart oldu 😂😂
hassaskalp yani benimde eşim telefonla girer ama oyun oynar bağımlısıdır işte vakit bulamaz telefona girmeye bende ondan alıştım bende telefonla giriyorum WC ama ben ilk başta telefonla girdiğinde baktım yani ne yapıyor diye bir an da girdim sanırsın baskın yapıyorum 😂
Angellove2010 anama sordum sen sin napion ikizim🤣
hassaskalp valla eşim değil ama bende öyleyim sabah kalkar kalmaz telefonla tuvalete giderim eşimde sizin gibi laf edip kızar bazen kapıya vurur hadi çık uyuya mi kaldın die 😅🤣
Canimkizim vayy anama selam söyle o zaman 😁 valla şimdi dizi izliyordum kapattım yatağa geçtim 😊 sen napion ikizim
Angellove2010 bebe emziriyorum 🥲yorgun um be ikizimm🤨ne izliyor sun bakalım.
hassaskalp benim eşimde öyle okey oynar işini halledene kadar güven probleminiz yoksa abartılacak şey değil ben biliyorum en azından ne yaptığını
hassaskalp Valla.kadin oldugum halde suan bu pstu okurken bile tuvaletteyim ahsjajsjjs
Canimkizim Gönül Dağı ağlamaktan çatladım vallaha bebe emziriyorsan işin zor senin daha yolun başı 😒
hassaskalp çocuklar güvendeyse bende girerim bi saat çıkmam onun zevki ayrıdır 🤣 boşa evham yapmayın