Jasmin Kizlar ilk cinsel iliskide cok mu aciyor?ben cok korkuyorum🥺acitirsa durmasini söyliyimmi?yoksa bu nomal mi?devam etsin ?cok korkuyorum ben😣acitmasindan. Eger acitirsa kaç kereden sonra acitmaz?
Esmerim Jasmin Kendini acıycak acıycak diye korkuttma kafandan öncelikle o psikolojiyi sil eşininde sana yardımcı olması lazım ve akışına bırakıcaksın o anda hiçbirşey düşünmiyceksin ve anın tadını çıkarıcaksın kendini kasmıycaksın kasarsan zaten acır serbest bırakman lazım canım ok sakın korkma 😉
Nasibacva Jasmin sen kafana acıyıcak acıyıcak salsan acır. Bende cesur gittim 😂😂 ama o ana kadar. kafama saldım. İzin vermiyordum. Bunun içinde benim için cok zor oldu cokkk. Acıtıyo ama bir zamandan sonra 2-3 defadan sonra yok acı. Zevkini yaşa acımayı unut. Sen zevkli olursan geceniz guzel olur. Ta benimki gibi degil 😁🤣 Sen istemesen kayganlıq olmuyucak kuru kuru lap cok acıyıcak.
Fatgi_ Jasmin ne kadar var o gune ? İncesinde doktor kontrolune gitmenizi tavsiye ederim. Aci konusundada hersey sizin beyninizde. Bu yuzden ben y yillik evliligimi kendime iskence ettmm. Hamilelikte duzelmistim simdi sar basa oldu cocuk olduktan sonra ☹️
Eylemclskn Kendini Ne kadar rahat bırakırsan o kadar iyi olur Tabi acısı var ama Kendini Rahat bırakmaya çalış acısını değil Zevkini çıkarmaya bak 👍😇
Jasmin Lady ben öyle zann ediyordum ki bir kaç kereden sonra acitmaz yani dar olan yer açılır ya affedersin tatlım yani anladın ne demek istediğimi
Elismila Lady sizin için uygun pozisyonu bulup ön sevişmeyi uzun tutarsanız acı yaşamazsınız bunun için partnerinizle birbirinze dokunarak hassas noktalarınızı bulmanızı tavsiye ederim
Eylemclskn Jasmin Valla gözünü korkutmak istemem hani ama evet gerçekten benimki çok acıyo ya tabi kişiden kişiye değişir ama Kilolularda daha az acıdığını duymuştum
Asmaralda Jasmin yok yaa bişeyle alaksı yok ilk ilişkiye girdinde bir aydan sonra acısı gidyo ama cok sık yapmasanız tabii ama ust uste fazla yaptınızda da agrıyo bazen 😉
Jasmin Eylemclskn kilolu değilde ama yinede acır diyorsun. Peki tatlım bu kadar acıtan bişeyi nasıl isteye bilirlerki😨benim gözüm çok korktu ben ağrıya dayanamamda. Peki bana ne önerirsin?ona her şeyi berbad etmek istemiyorum aslında🥺
Nasibacva Eylemclskn yanlış duymuşsun. Ben kiloluyum. Ama hatırlayınca tüylerim diken diken oluyo. Ben acıya katlanan kız o acıya katlanamıyordum. Kimse söylerse acımıyo yalan.
Elismila Jasmin acıdığı falan yok anlık bir sızı yaşayacaksınız büyük bir ihtimalle burdaki tecrübelere göre kendinizi kasmayın zar yapısı farklı olduğu için acı yaşamış olabilirler sizde olucağı anlamına gelmez kendinizi kasmayın ya da alkol kullanıyosanız biraz çakır keyif olmak sizi rahatlatacaktır
Eylemclskn Jasmin İşte Anlatmaya çalıştığım bu benimde bizlerden soğumasın diye o acıya katlanıyoruz Kocanı başkasıyla Paylaşmak mı daha acı İlişki mi Bence Paylaşmak. kendini ne kadar rahat borakırsan bi mebze olsun o kadar iyi olur Bi Sırrımı Açığa vercem belki ama Oldun siz güzel insanlar için değer ben her gece ilişkiden önce çok Afedersiniz Kremliyorum ki acısı daha bi azalsın
Jasmin Eylemclskn tatlım çok tesekkur ederim. Dayanicaz artik ne yapalim. Bide keemlenmek dedinde şu yağlar oluyorya bebek yağları onlarda yardımcı olurmu?
Eylemclskn Jasmin Tabiki de Yağ Çok iyi bi fikir ama Emilmesi biraz uzun sürebilir Krem daha Çabuk emiliyor Acısı Tabikide dayanışabilecek bi acı hiç korkma Nişanlımısn bu arada ?
Sibo Eğer aşıksan ve erkek olarak eşini çekici buluyorsan kesinlikle acımaz... açık ol, eşinle kaygılarını konuş, bilirse daha kibar yaklaşır...rahat ol, kesinlikle acımaz
Jasmin Eylemclskn evet tatlım nişanlıyım. Ama hep bu şey kafama takılıyor fobi gibi oldu illet bana😂yağ ve krem kullanıcağım teşekkür ederim tatlım yardımcı oldun bana☺️❤️
Eylemclskn Jasmin Rica Ederim ne demek Yardımım dokunduysa ne demek 🤗 Allah Musmutlu Upuzun Bir Ömür vesin Sevdiğin ile Sana ❣️
Sedomerii Jasmin Bence yağ veya krem kullanma vajina bölgesi çok hassasttır. Kayganlaştırıcı çok daha iyi ve zevk verici hiç acıtmaz
Jasmin Eylemclskn Eylemclskn çoook sağol tatlım rahatladım ☺️Allah sizede çok güzel hayat versin kocanla birlikte inşallah❤️