Kizlar ilk cinsel iliskide cok mu aciyor?ben cok korkuyorum🥺acitirsa durmasini söyliyimmi?yoksa bu nomal mi?devam etsin ?cok korkuyorum ben😣acitmasindan. Eger acitirsa kaç kereden sonra acitmaz?
Cinsel ilişki
Kendini Ne kadar rahat bırakırsan o kadar iyi olur Tabi acısı var ama Kendini Rahat bırakmaya çalış acısını değil Zevkini çıkarmaya bak 👍😇
Lady Aynen ya doğru Bende hep acıyorum valla
Eylemclskn yaa o zaman korkuyorum çokmu aciyor? Fobiye dönüştü sanki bende😨
Jasmin Valla gözünü korkutmak istemem hani ama evet gerçekten benimki çok acıyo ya tabi kişiden kişiye değişir ama Kilolularda daha az acıdığını duymuştum
Eylemclskn kilolu değilde ama yinede acır diyorsun. Peki tatlım bu kadar acıtan bişeyi nasıl isteye bilirlerki😨benim gözüm çok korktu ben ağrıya dayanamamda. Peki bana ne önerirsin?ona her şeyi berbad etmek istemiyorum aslında🥺
Eylemclskn yani benden soğumasını istemiyorum
Jasmin İşte Anlatmaya çalıştığım bu benimde bizlerden soğumasın diye o acıya katlanıyoruz Kocanı başkasıyla Paylaşmak mı daha acı İlişki mi Bence Paylaşmak. kendini ne kadar rahat borakırsan bi mebze olsun o kadar iyi olur Bi Sırrımı Açığa vercem belki ama Oldun siz güzel insanlar için değer ben her gece ilişkiden önce çok Afedersiniz Kremliyorum ki acısı daha bi azalsın
Eylemclskn tatlım çok tesekkur ederim. Dayanicaz artik ne yapalim. Bide keemlenmek dedinde şu yağlar oluyorya bebek yağları onlarda yardımcı olurmu?
Eylemclskn dayanılacak bi acı olur öyle dimi tatlım?🙄
Eğer aşıksan ve erkek olarak eşini çekici buluyorsan kesinlikle acımaz... açık ol, eşinle kaygılarını konuş, bilirse daha kibar yaklaşır...rahat ol, kesinlikle acımaz
Jasmin Tabiki de Yağ Çok iyi bi fikir ama Emilmesi biraz uzun sürebilir Krem daha Çabuk emiliyor Acısı Tabikide dayanışabilecek bi acı hiç korkma Nişanlımısn bu arada ?
Eylemclskn ben aynı ilk günkü gibiyim
Eylemclskn evet tatlım nişanlıyım. Ama hep bu şey kafama takılıyor fobi gibi oldu illet bana😂yağ ve krem kullanıcağım teşekkür ederim tatlım yardımcı oldun bana☺️❤️
Jasmin Rica Ederim ne demek Yardımım dokunduysa ne demek 🤗 Allah Musmutlu Upuzun Bir Ömür vesin Sevdiğin ile Sana ❣️