• +18
  • Eşimle çılgınlık

Nasilyani Aslında pisman degilim.Ama günahı büyuk oyüzden pismanım.Bu dünya için guzel bisey bekarken evlenmeden önce mutlaka yapılması gereken bisey ama öteki taraf için aşırı günah oyüzden pismanım😁

Yasak_elma yok kuşum iki büklüm yaptığımızda oldu koltuğu indirip rahat yaptığımızda oldu hatta arabadan taştığımız bile oldu vallah oral da yapmıştık birlikte olmadan önce 🌸

Nebilimne Neden izin vermedi kız.Ben sevgiliyken öpüşmeyi bırak yiyordum ama nerdeyse.Eşimle sevgiliyken esime oral bile yapmıstım sinemada.Planlı degildi oan gelişen bişeydi😂

Yasak_elma eşim dışarda asla yakınlaşmaz gizli bile olsa el tutmadan hariç
      sevmiyormuş öle şeyler bide insanların bana ne kadar basit kız gözüyle bakmasından korkuyormuş laf gelmesinden falan

Yasak_elma ahahah valla benim sadece yarım arabanın içindeydi yarım arabanın dışındaydı eşimde arabanın dışında benim arkamdaydı eşim tamamen arabanın dışındaydı ayy net anlatabildim mi 😅 saat gece 5 felandı

Yasak_elma hoşbuldum kuşum yeniyiz evet kankimle kidsten buraya terfi ettik orayı kapattık bu arada jartiyerlikedi olduğunu bilmeden jartiyerliperi yapmışım valla tesadüf 😅🌸🌸🌸🌺🌺🌺

Nebilimne Kız şimdi bizler basitmiyiz.Tek evdemi şey yapak.Aman senin kocada cok monotonmus anam bee😏

Yasak_elma arabanın içinde domaldım kapıya doğru eşimde ayakta arabanın dışında ayyy şimdi anlatabildim mi canım 🤭🤭🤫

Nebilimne dısarda oynaşmak(kimse gormiycek tabi)aman biri görcek ama görmiyceğinden emin olmanında rahatlığıyla oynasmak çok cezbedici oluyo

Yasak_elma yaaa çok ıssız biryerdi canım çok heyecanlı oluyor ama ya 😅🥰🥰 gerçi bi ara sokak köpeği geçti yanımızdan farklı bi heyecandı oda 🤭😂😂