Esmeray1 Kızlar varmı taktiklerinizz?? Ben 3 yıllık evliyim ama maalesef yaptıramıyorum her istediğimi. Böyle eşim ağzımın içine baksın ne desem yapsın istiyorum, tabi imkanlar doğrultusunda. Varsa taktikleriniz alırımm ♥️
PiTi Esmeray1 ne desem yapar eşim istersem 10 bin TL lik ayakkabı bile aldırabilirim iki tatlı söz iki cilve tamamdır 😅😅
wildangel Esmeray1 öyle ekstra birşey yapmama gerek kalmadan yapar.Çünkü yapmayınca suratım asılır üzüldüğümü görünce dayanamaz 💔❤️
Marbled Esmeray1 Bence cilveyle falan bir yere kadar. Erkeğin içinde yoksa, eşini gerçekten sevmiyorsa cilve bir işe yaramaz diye düşünüyorum.
UykusuzPanda42 Esmeray1 hocbisey yapmam valla eğer maddi anlamda imkanı varsa yapar diğer konuları zaten yapar. Hatta bazen ben söylemeden bile bakışımdan anlar yapar.
biricik1111 wildangel Kendimi parçala sam yine yapmaz cunku ailesi bunu uyardi onceden esinin istedigini birkere yaparsan kolesi olursun agirligini koy o senin kolen olsun ve bunu benim gozumun icine baka baka soylediler 🐍🐍🐍yilanlar
PiTi Esmeray1 yaparsın sen kadınsın doğan gereği içinde var bu 😅😅 iki masum bakış at iki git gel öp tamamdır 😅
Esmeray1 PiTi ahaha of ya yatakta kocasına ev aldıran kadını duydum da ne yapmış ki o öyle kocası ev almış😂😂
Yasak_elma Esmeray1 bizim ev yok kendi üzerimize ama arsamız var acaba arsayı benim üstüme yaparmı benim herif yatakta sözleşme yapabilirmiyim basarabilirmiyimki🤔Öyle bişey olması için vücut corabı ve topuklu sadalet giymem gerekiyo vede elime bi kırbaç vurdukca tamam yavrum neyim varsa senin olsun diye inlemeli tek yolu bu 😂😂