Esmeray1 hamile kal öyle isteklerinin fazlasınıda yapıyorlar 😂
Erkeklere istediğini yaptırma??
Esmeray1 istediğin şey maddiyse yoksa yapmaz ama varsa içinde yoksa hiç birşey işine gelmez
- Düzenlendi
Esmeray1 önceki hayatınızı öne sürün ben evlenmeden önceki rahat yaşantımı senin pintiliğin için bırakmadım vs acıtasyon yapabilirsin. Ben genelde eşim şirkette oluyorsa beğendiğim bir kıyafet,çanta,ayakkabı vs ise resmini atıyorum nasıl diye. Güzel diyorsa hemen satın alıyorum eşimin kartından ona gelen şifreyi hemen atıyorsa bana sıkıntı yok genelde atar 😀 atmaz da gerek yok derse çirkeflik yaparım eninde sonunda yine alır 😀 almaz ise bu sana daha pahalıya maal olcak.. bak zam geliyor. Ya da şuraya tatile çıkalım ben insanım psikolojim bozuluyor diyip kendi kendime söylenip deli rolü yaptığımda da işe yarıyor 😀 yani burda eşinizi önce bir tanıyın. Çok iyi tanıyın. Zaafını, zayıf noktasını bulun. Gerisi kolay. Bende eşime çok cilveyle bişi yaptıramam yani bazen işe yaramaz o yüzden çirkeflik hep galip geliyor o da bazen sever çirkef yönlerimi 🤣
Esmeray1 iki cilve ile yaptıramayacağım şey yoktur. Ayrıca yatakta seks sırasında alırım aklını onun 😏
UykusuzPanda42 ay keşke benimkide benim bir bakışımdan anlasaaa
Arasemir11 doğurdum yine tık yok😂
Sihirlisabuncu haklısın canım ne bilim ya tükürim onun içine
Esmeray1 bırak küssün kız öğrenicek. Bizde baba evinde öyleydik valla. Sen hiç pes etme değiştir kocanı o kartı eve bıraksın. El kızı değilsin ki artık ailesisin onun.
Esmeray1 söyletmeden alır ne istesem yeterki istiyorum diyeyim. Akıllı bilekliği mi yolda düşürmüşüm araba ezmiş çok üzüldüm ağladım yeniydi ve ilk defa kendime özel birşey almıştım. Ağladığımı duyunca daha söylemeden bir tane daha almış aynısından öbürünün taksiti de daha ödüyor 😂 maşallah diyeyim aman 😂😂
Antisosyalmom ay maşallah valla Rabbim muhabettinizi arttırsın♥️
Esmeray1 küsmek değilde mesafeli olun hafif tripler falan. Evdeyim ben bende insanım kendime dair alışveriş yapmak kendimi iyi hissettiriyor mutlu oluyorum vs. Demagoji yapın. Mutlaka biri işe yarar ama pes etmeyin. 🌸
Esmeray1 bizim ev yok kendi üzerimize ama arsamız var acaba arsayı benim üstüme yaparmı benim herif yatakta sözleşme yapabilirmiyim basarabilirmiyimki🤔Öyle bişey olması için vücut corabı ve topuklu sadalet giymem gerekiyo vede elime bi kırbaç vurdukca tamam yavrum neyim varsa senin olsun diye inlemeli tek yolu bu 😂😂
Yasak_elma ahahahah denemekte fayda var 😂ama o azgınlıkla tamam der ama sonra yapmazsa ne olucak onca emek çöp😂😂
Yasak_elma ay cok güldüm bu yorumuna 😂😂😂
Esmeray1 valla acıkcası istedigimi yaptirmak icin hicbir sey yapmiyorum. Ne istesem yapıyor zaten. Ben istedigim şeyi bir kere söylerim. Asla iki defa söylemem. Eger 2 defa söylersem eşimde inatlaşır, alacağı varsa da almaz. 🤷🏻♀️ o yüzden bir defa söylerim. Diger gün yapar ya da alır. ☺ simdiye kadar büyük birsey istemedim ama geçenlerde araba mevzusu açılmıştı. Yeni otomatik araba alacak benimde kullanabilmem icin. Bende üzerime yapsan ne güzel olur hayatım dedim. Eşim de senin canın saolsun hayatım ,yaparim dedi 😂😂 araba araştırıyor şuan ☺