Erkeklere istediğini yaptırma??
Esmeray1 Bende birdaha vermem😠
Sedaa 😅😅😅
Esmeray1 saol canım 😊 evet her erkek bir değil. Mesela benim erkek kardeşim pohpohlanmayi cok sever. Bekarken onu pohpohlayarak sofra toplattırırdik. Ya da birsey aldirirdik 😂 şimdi de aslan dayımız vs. Onun gururunu okşayacak birseyler söyleyince hemen birseyler gönderir hediye 😂😂 ama eşim pohpohu hic sevmez. Bana ne istiyorsan güzelce söyle der, benimle inatlaşmadigin sürece ne istiyorsan alırım der. 🤷🏻♀️ bazi erkeklerde işve cilveden anlar 😂
Esmeray1 canım benim yarar inşallah. Eşine de et hatta evde bakara suresini açıp dinle bol bol. Çok faydası var 😘😘🌸🙏🏼
Esmeray1 yanlış anlama seninki odunlardan 😊🤭
Yasak_elma ama hak ediyor verme kız o arsayı alana kadar😂
Esmeray1 vermiceem vermiycem kuruyup gitsede vermiycem💃
Deleted16
Açıyorum bakara süresini arada bir ama çok nadir devamlı yapsam iyi olucak sanırım. Kötü bir insan değil kocam ama çevremdeki evli çiftleri görüyorum erkekler eşlerinin ağzına bakıyor tabiri caizse korkuyolar çok şeye şahit oldum resmen eşinden korkuyor adamlar. Ben istemem böyle bişey fakat öyle her istediğimde olmuyor zoruma gidiyor bu durum
Arasemir11 e doğru zaten bende ona aynısını diyorum odunsun sen diyorum oda kabul ediyor😂😂
Yasak_elma aahhaha ay çok güldüm😂 bu şarkıyıda söyle ki tam kudursun😂😂
Esmeray1 Cayarsa söylicem zaten hemde ağzımı burnumu ona kaydıra kaydıra kaşlarımda çatık olcak😠😁
Yasak_elma aaa ama bir yıldız tilbe dansıda olucak o ara 😂 valla yarıla yarıla gülersinizz😂😂
Esmeray1 çok haklısınız ama dışarda gördüklerinize de çok inanmayın bazıları gerçekten yapmacık oluyor evde ki hal ve hareketleri daha başka oluyor. Topluma oynayan çok çift var benim çevremde de aynı şekilde. Maşallah eşinizde gayet iyiymiş bir iki eksiğini düzeltirsiniz siz inanıyorum 🥰👌🌸
Esmeray1 Kız oan sinirle nasıl napcam ben yıldız tilbe dansını .Öfkeliyken bi bakmışsın ayağa kalkıp “Ben o yare canımı ömrümü hayatımı seve seve herşeyimi ben oyare kalbimi yatağımı döşeğimi sererim haberin olsuuunn”💃🤪🤪🎶Diye oynasam bütün bedenimi sallaya sallaya .Eşimde boş boş bakan gözlerle noldu sana manyadınmı be kadın napıyon sen der heralde🙆♀️
Esmeray1 esra ezmeci tuzlu su yap 🤣🤣🤣🤣
Esmeray1 Bir eşte kaybetme korkusu varsa yapar . Bu da nasıl olur kadın biraz özgüvenli olacak her şeye tamam demeyecek her hatayı sineye çekmeyecek . Hata yaparsam beni çekmez gider imajını verecek . Soğuk olun tersleyin vs demiyorum. İşve cilve de olsun ama cepteki kadın hissini vermeyin evli bile olsanız. Benim önerilerim bunlar :)
Esmeray1 The analikta sex sırasında ev aldiran bi abla vardi burda seminer verse keşke 🤣
Esmeray1 bu insanın içinden gelmeli yapmk isterse yapr istemzse kendini yırtsanda yapmz