Brvnonk bende daha olgun konuşuyorum evet 😇😂bilmem ki hayatından vazgecebilicek bir yas düsündüm .o kadar herseyi yasamıssın hayallerin falan ulasmıssın bitmiş ve artık basına ne gelirse gelsin kabulleniyim nefes alıyım yeter düsüncesi gerektiren bir yas ,kendi hayatın için ugrasma gücün olmayan bir yas düsündüm ama asla öyle degil tekrar söylüyorum yazık etme ..🌸
Yaşlar kaç? 💃
Rouge emin ol bende senin gibiydim. Herkese konuşur konuşurdum. Bana derlerdi ki evlilik öyle değil yapma.etme. hiçe saydım ailemi. Herkesi. Evlendim çokta güzel gidiyordu. Onun ailesi girene kadar aramıza.sonrasi bozuldu aynı evde kalıyorduk ailesiyle en son bana bir agir laflarına evimizi ayırdık çıktık iki aylık hamileydim. Ne yollar yuruduk cebimiz de beş kuruş yok ev bulduk içinde eşya yok. Bir şekilde hallettik üstesinden geldik. O kadar iyiydik ki eski halimize dönmüştük. Hamileydim doğuma kadar herşeyimi yapar herşeyi beraber yapar eder gezerdik. Ailesiyle barisildi. Tekrar aramız bir şekilde bu şekilde oldu. Yine herşeyimi yapar birşey istiyim alır aldırır oğluna bakar eder. Nasi desem bişey var kimseye anlatamadigim onun yüzünden bu şekilde hani anlayış göstermeye çalışıyorum. Öfkeli sinirli. Ama içindeki merhsmeti görüyorum. ( Eğer istersen özelden yazarım sadece sende kalicaksa.) Severek ve bilerek evlendim duzelicegdine de inanıyorum ama zaman. Biraz bende dik basliyim.
Brvnonk yalnız sen niçeden bayağı büyük duruyorsun yüz hatların falan oldukça sert 🙈
Brvnonk henüz çok gençsin ✌🏻 Gerçi Önemli olan ruhumuz yaşlanmasın 😅
Ecivicivokke 23 🙋♀️😊
26 🌸
24 💫 yok mu hic
Ecivicivokke ben de 25
Ecivicivokke bendee
Ecivicivokke evet öyle galiba kasım da girdim yeni 18 e 😅
Ecivicivokke tazecik 23😊
Ecivicivokke 21 yaşındayım 😍