ZRaporu hayır maalesef bahane uyduruyorum kendi kendime 😂 mesela eşimle konuştum tesettür konusunu ne düşünüyorsun diye razı değilmiş. Bende dedim ki al sana tesettüre girmemek için bir sebep 🙈 ama bu tamamen benim cesaretimle ilgili bir şey yoksa eşim istemese de önemli olan benim istemem ☺️

Deleted11 beni yaz düşündürüyor. Sıcakta ya bunalırsam keşke kapanmasaydım derim diye korkuyorum. 🥲

Slovem08 benim dayımın kızı 30 sene sonra açıldı kocası istiyormuş sözde 2 gün sonra içine sinmedi geri kapandı aradan 1 hafta falan geçti yine açıldı 1 ay kadarı yine içine sinmedi geri kapandı yani açılsan bile sürekli için içini yiyecek kapanıpta tekrardan geri açılmak çok büyük günahlardan biri benim abimin karısı yine bu hatayı yaptı evliliği iyi gitmiyordu sırf kocasını elde etmek için açıldı ve abimi bahane etti herkese aradan yillar geçti daha beter oldular çocuklar için beraberler ben açık biri olarak kapanmak istiyorum ama çok düşünüyorum yapabilir miyim diye baya zaman olmuş kapanalı bence hiç açılmayın derim bunu bir hocaya müftüye sorun belki içinizdeki vesveseye karşı bir dua söyler size hakkınızda hayırlısı olsun

zarifhanim yok işte o şekilde giyinmeyide ben tesettüre yakıştıramıyorum. Çünkü ben zaten açıkkende aynı giyiniyorum tek farkı saçımın gözükmemesi oluyor. Tesettür herkesi yaşlı göstermiyor elbette. Ama kilom var bu yüzden dahada olgun gözüküyorum tesettürle maalesef ki. Anlatamıyorum hissettiğimi maalesef 🥺

Slovem08 Ya ben sizi anladım ama siz demek istediğimi anlayamadınız. Meselenin açıklık kapalılık olmadığını söylemiştim🌿 Gerçekten beğendiğiniz kıyafetleri kendinize yakıştırabilecekseniz açılabilirsiniz. Dediğim gibi gönülsüz kapalılık da tesettüre yakışan bir şey değil sonuçta. O sebeple kalbinizi dinlemeniz çok daha güzel olacak sizin için ☺

zarifhanim tekrardan çok teşekkür ederim ne yapmak istiyorum bende bilmiyorum tam anlamıyla

papatya_ bedenim şu diyemiyorum çünkü çok uzun zaman oldu kıyafet almayalı ve zaten siyah dışını pek giymiyorum açıkkende kapalıykende takıntı gibi bir şey

Slovem08 mevlana ferace giyebilirsin önemli olan dışarı da nasıl giyindiğin bana yakışmıyor diye düşünme tesettürün amacı yakışıp yakışmaması değil ki ha gene mutlu da hissetmek istersin illaki evde güzel güzel eşine istediğin gibi giyin ama dışarda da rahat ve bol tercih etmelisin asıl tesettürün giyinin nasıl olduğunu anlayıp görünce inanki önceki kapanma şeklim kendime eziyetmiş diyeceksin