Polyannacilik Uyuyankoala güzel bı soru olmuş ama erkeklerin bizden özel olduğunu dusunmuyorum , biz kadın halimizlede istediğimiz herşeyi yapabiliriz 🍀🥳🥳
Uyuyankoala ZRaporu Ahahah evet ya oysaki kadınlar erkeklerden daha çok zevk alıyor, fakat bu erkeklerin seks merakını merak etmiyor değilim 🤣
Kirpapatyasii ZRaporu iliskide erkek olma hissini merak ediyorum . Anlamışsınızdır ne demek istegimi. Bende iliski yasardim😂😂
Deleted16 Uyuyankoala şöyle düşündümde ekstra bişi yapmazdım çünkü gayette özgürmüşüm 😀😀 ve kendimi ben olarak daha çok seviyormuşum 🥰😀
Yasak_elma Deleted16 Aynen öyle biz her halimizle güzel ve özeliz neylerini merak edelim o angutların😏😏
Brvnonk Uyuyankoala Erkek olsam ve evli olsam karıma çok iyi davranirdim saygılı olurdum severdim sayardim ki bu süreç devam etmesi lazım bir gün jcjn değil yani. Evli değilsem de yine insan olurdum.
Uyuyankoala Ask_hosmus Ayy bende hatta en çok neyi merak ediyorum biliyo musun bu genelevlerine gidip meyve seceer gibi seçiyorlar ya ortamı çok merak ediyorum 🤣🤣
1tazeanne Uyuyankoala soyguna karışır banka soyar, seks yapardım nasıl olsa ertesi gün kim olduğumu bilmeyeceklerr nmsmsjmsnshj😅😅😅😅
Brvnonk Uyuyankoala Uzgun deilim be genelde erkekler hep aynıdır ya dün gördüm mesela Kasım ayın da 25 kadın öldürülmüş hepsi de evli boşanma asamasin da ne oluyor yani? İnsan değiller ( her erkekte deil yanlış anlaşılmasın) ama geneli böyle
Nietzsche Uyuyankoala Hep kadınken herşeyi yapabiliyorum demişler ama ,örneğin cinsel ilişkide erkeğin yerine geçemiyoruz 😂 ben bir ilişkiye bakardım ,bizden daha mı çok zevk alıyorlar diye 😂
Uyuyankoala Nietzsche Sorma yaa çok merak ediyorum 🤣🤣 ve erkekler en ufak şeyden zevk alıyor bakma yani aslında çok acınası varlıklar dgdjdjdjdhhs