Uyuyankoala Ask_hosmus Ayy bende hatta en çok neyi merak ediyorum biliyo musun bu genelevlerine gidip meyve seceer gibi seçiyorlar ya ortamı çok merak ediyorum 🤣🤣
Nietzsche Uyuyankoala Hep kadınken herşeyi yapabiliyorum demişler ama ,örneğin cinsel ilişkide erkeğin yerine geçemiyoruz 😂 ben bir ilişkiye bakardım ,bizden daha mı çok zevk alıyorlar diye 😂
Uyuyankoala Nietzsche Sorma yaa çok merak ediyorum 🤣🤣 ve erkekler en ufak şeyden zevk alıyor bakma yani aslında çok acınası varlıklar dgdjdjdjdhhs
Brvnonk Uyuyankoala Uzgun deilim be genelde erkekler hep aynıdır ya dün gördüm mesela Kasım ayın da 25 kadın öldürülmüş hepsi de evli boşanma asamasin da ne oluyor yani? İnsan değiller ( her erkekte deil yanlış anlaşılmasın) ama geneli böyle
Brvnonk Uyuyankoala Cogunlugu da erkekler yapıyor malesef.. o yüzden keşke herkes bir ilk önce insanlığı merhameti öğrense..
Kirpapatyasii ZRaporu iliskide erkek olma hissini merak ediyorum . Anlamışsınızdır ne demek istegimi. Bende iliski yasardim😂😂
zarifhanim Uyuyankoala Gece vakti takip edilme,tacize uğrama korkusu yaşamadan özgürce gezmek isterdim..
Sedaa Uyuyankoala bir seksi merak ediyorum, erkekler iliskide ne kadar zevk alıyor diye 😂 birde cocuksuz rahat rahat gezerdim tek başıma 😂😂
Uyuyankoala Sedaa Ay sorma bekar yıllarımı özledim valla tek başına ordan oraya geziyordum aaahh gençlik 🤠
Sedaa Uyuyankoala aynen bende özledim tek başıma saatlerce gezmeyi 😂😂 bazen annemlere gidince cocuklari anneme bırakıp kız kardesimle geziyoruz ama bir kac saat oda 😅
1dost Uyuyankoala 1 günlüğüneyse zirvede yaşardım soluğu Rus avratların yanında alırdım 🤪😂😂😂 bakalım bi neymiş övdükleri bu kadar 🤣🤣
Uyuyankoala 1dost Hakketteen Hee 🤣🤣 beyaz ten desen bizim kadınlarda da var ne yani daha mı cilveliler anlamadım ki dhdhshd
1dost Yasak_elma Tbi bu soruya bekar bir erkek olarak cevap verdim evliysem asla aldatmam canım garımı 😂😂 hacı herkeş ilişki demiş ben Ruslarla dedim diyemi azgın oldum Aaaa ırkçılık yapmayın günah 😂😂😂
Yasak_elma 1dost Valla ırkçılık aklımın ucuna dahi gelmedi.ırkçılıkla alakası yok.Rus hatunları muhtesem oral ve seks yapmalarıyla meşhurlarya.Ağzının tadını içimizde eniyi sen biliyorsun oyüzden dedim yanııı😂😂