1tazeanne Uyuyankoala soyguna karışır banka soyar, seks yapardım nasıl olsa ertesi gün kim olduğumu bilmeyeceklerr nmsmsjmsnshj😅😅😅😅
Brvnonk Uyuyankoala Uzgun deilim be genelde erkekler hep aynıdır ya dün gördüm mesela Kasım ayın da 25 kadın öldürülmüş hepsi de evli boşanma asamasin da ne oluyor yani? İnsan değiller ( her erkekte deil yanlış anlaşılmasın) ama geneli böyle
Uyuyankoala Ask_hosmus Ayy bende hatta en çok neyi merak ediyorum biliyo musun bu genelevlerine gidip meyve seceer gibi seçiyorlar ya ortamı çok merak ediyorum 🤣🤣
Nietzsche Uyuyankoala Hep kadınken herşeyi yapabiliyorum demişler ama ,örneğin cinsel ilişkide erkeğin yerine geçemiyoruz 😂 ben bir ilişkiye bakardım ,bizden daha mı çok zevk alıyorlar diye 😂
Uyuyankoala Nietzsche Sorma yaa çok merak ediyorum 🤣🤣 ve erkekler en ufak şeyden zevk alıyor bakma yani aslında çok acınası varlıklar dgdjdjdjdhhs
Brvnonk Uyuyankoala Cogunlugu da erkekler yapıyor malesef.. o yüzden keşke herkes bir ilk önce insanlığı merhameti öğrense..
Kirpapatyasii ZRaporu iliskide erkek olma hissini merak ediyorum . Anlamışsınızdır ne demek istegimi. Bende iliski yasardim😂😂
zarifhanim Uyuyankoala Gece vakti takip edilme,tacize uğrama korkusu yaşamadan özgürce gezmek isterdim..
Sedaa Uyuyankoala bir seksi merak ediyorum, erkekler iliskide ne kadar zevk alıyor diye 😂 birde cocuksuz rahat rahat gezerdim tek başıma 😂😂
Uyuyankoala Sedaa Ay sorma bekar yıllarımı özledim valla tek başına ordan oraya geziyordum aaahh gençlik 🤠
Sedaa Uyuyankoala aynen bende özledim tek başıma saatlerce gezmeyi 😂😂 bazen annemlere gidince cocuklari anneme bırakıp kız kardesimle geziyoruz ama bir kac saat oda 😅