Kizlar su siralar iyle felaket istahim acik ki anlatamam galiba yuksek oranda stresten ki gobegim basenlerim aldi basini gidio 170 boy 68 kiloyum basenli bir yapim var suan heryerimde selülit olusmus okadar cok canim skliyor ki daha once zayiflama cayi ile 6 kilo verdim 3 ayda hepsini geri aldim olmuyor napacagim bn ya 😭 oneri istiyorum..
Gobek eriten kurler diyetler
Hanimlar lutfen yardimmm
Senigidiseni şuracıkta beklesem bende 7 aylık hamile gibiyim 🥴
Senigidiseni zayıflama çayı ilacı vs. Şeyler kullanmayın bence doğal bir şekilde az yiyerek hiç yoktan günde 1 saat yürüyüş veya evden leslie yaparak daha sağlıklı bir şekilde zayiflayabilirsiniz detoks suları yapın tarçınlı Türk kahvesi için bunlar çok etkili emzirmiyorsaniz ve hamile değilseniz lahana suyunda öneririm 10 günde 4 kilo vermiştim ama o zamanlar gün içerisinde baya aktiftim
Cicilibicili lahana suyu nasim yapilip kullaniliyor
- Düzenlendi
trendyol2 2.5 3 bardak suya 3-5 parça beyaz lahana koyup haşlayip sabah akşam 1 bardak 1 hafta boyunca içiyorsunuz böyle kürler devamlı değil 1 hafta 10 gün bunu kullandınız mesela diğer hafta başka kür kullanırsanız daha iyi olur devamlı olursa etki etmez deniyordu
Senigidiseni soğan suyu kürü eritiyor
Her sabah maydonoz suyu yaparım içine limon sık iç bi ltreye yakın yapar gün içinde içerim
Senigidiseni mekik çekerek 👍🏻
Senigidiseni bende sırda duruyum veremiyorum kilo 80kiloyum içim kan ağlıyor hayvan gibi oldum😕😕
Senigidiseni bol bol su sabahlari mutlaka ilik suya limonu sıkıp icin derim cokkk iyii guzel kahvaltı eksik edilmemesi lazim hos ben yapmıyorum ilk yemeğimi bile aksam 7 8 de yiyorum🤦♀️ ekmek , seker bunlari kes emin ol kendi kendine gidiyor yesil cay 2 bardak gunde ic aksamlari yogurt pul biber limon karisimi ye uyumadan eger mide sorunun yoksa asiri yag yakıyor 20 kilo vermistim ben boyle zamaninda
Senigidiseni bir yazi okumuştum arkadaşımla aynı kiloyuz onun karnında bebek benim karnım da mekdalnsss 🤣🤣🤣🤣
Ufo Ayyy nasil gidecek bnlar bn hayatimda ilkkez gobek ve simit bolgem cikti
Cicilibicili denedim zayifladim ama heosini hizlica geti aldim birdaha kesinlikle tüketmem zaten leslie ye baslayacagim lahana kuru nasil oluyor acaba ?
Cicilibicili tamam simdi gordum kuru yeniden yazmaniiza gerek yok cnm cok saol
Minikturta bu kur kabuklariyla birlikte kaynatilan mi bilgilendirir misin canim
Gzmkk himmm tamam tesekurler
Belmirmir hareket sart zaten duzenli olmasada yapmaya calisiyorum fakat gercekten su zamanin stresinden kaynakli istahim acik nasil duruducagim bilmiyorum surekli can skntisindan ne yesem ne yesem of