Nur__ tabiii uzun ama anlatabildiğim kadar anlatayım. Aşırı enerjik cıvıl cıvıl bir genç kızdım çevremdeki herkes bayilirdi enerjimle insanları kendime çekerdim mutsuz olsam bile.kendimi mutlu edebiliyordum başımdan bir Nişanlılık geçti ayrıldım ama yine de hicbirseyim yoktu ben mutlu olabiliyordum kapı gıcırtısı oynayan bir yapım vardı. Sonra tavsiye üzerine eşimle tanıştım evlendik 3 yıllık evliyim 24 yaşındayım şimdi görenler beni tanımıyor o kadar mutsuz o kadar mutsuzum ki anlatamam hayattaki hicbirsey beni mutlu etmiyor birdaha içimin asla eskisi gibi olmayacağını biliyorum buna daha çok üzülüyorum. Evlilikten.beklentilerim çok farklıydı sanırım. Tam tersini yaşayınca böyle oldum Bi türlü istediğim gibi olmadı eşimi çok çok seviyordum . Şimdi seviyorum ama sanki 30 yıllık evli gibiyiz zaten 1 yıldır eşim yurtdusinda bende onun yanına gideceğim Nasib olursa vize bekliyorum. Eşim gitmeden önce 2. Gebeligimi öğrendim sürpriz gebelik . Ama yine gitti hamileligimi yek başıma geçirdim doğum yaptım bebeğim aşırı zor bir bebek iniaktif kolik bunları hep tek yaşadım tek başıma çektim zorluklarını ne bileyim işte böyle böyle tükendim ve şimdi kendimi mutlu edemezken çevremi sevemiyorum mutlu edemiyorum 😥 aslında çok çok anlatacak şeyim var da çok uzuuunn uzuuun oluyor benim psikolojik desteğe çok ihtiyacım var aslında ama çocuklardan ona bile vaktim yok 🤷🏻♀️