Nur__ Rouge Kendini sevmek,insanlığı,hayatı sevmek ve evreni bu bakış açısıyla yorumlamak… sanırım dünya daha güzel bir yer olurdu
Aliciasierra Nur__ kesinlikle katılıyorum canım önce can sonra canan demişler, yani bu konuda da oyle benim psikolojimin pek iyi olduğunu sanmıyorum bu aralar pek iyi değilim ve inan ki çevremde de iyi olamıyorum eşimle de 🤦🏻♀️
Aliciasierra Nur__ tabiii uzun ama anlatabildiğim kadar anlatayım. Aşırı enerjik cıvıl cıvıl bir genç kızdım çevremdeki herkes bayilirdi enerjimle insanları kendime çekerdim mutsuz olsam bile.kendimi mutlu edebiliyordum başımdan bir Nişanlılık geçti ayrıldım ama yine de hicbirseyim yoktu ben mutlu olabiliyordum kapı gıcırtısı oynayan bir yapım vardı. Sonra tavsiye üzerine eşimle tanıştım evlendik 3 yıllık evliyim 24 yaşındayım şimdi görenler beni tanımıyor o kadar mutsuz o kadar mutsuzum ki anlatamam hayattaki hicbirsey beni mutlu etmiyor birdaha içimin asla eskisi gibi olmayacağını biliyorum buna daha çok üzülüyorum. Evlilikten.beklentilerim çok farklıydı sanırım. Tam tersini yaşayınca böyle oldum Bi türlü istediğim gibi olmadı eşimi çok çok seviyordum . Şimdi seviyorum ama sanki 30 yıllık evli gibiyiz zaten 1 yıldır eşim yurtdusinda bende onun yanına gideceğim Nasib olursa vize bekliyorum. Eşim gitmeden önce 2. Gebeligimi öğrendim sürpriz gebelik . Ama yine gitti hamileligimi yek başıma geçirdim doğum yaptım bebeğim aşırı zor bir bebek iniaktif kolik bunları hep tek yaşadım tek başıma çektim zorluklarını ne bileyim işte böyle böyle tükendim ve şimdi kendimi mutlu edemezken çevremi sevemiyorum mutlu edemiyorum 😥 aslında çok çok anlatacak şeyim var da çok uzuuunn uzuuun oluyor benim psikolojik desteğe çok ihtiyacım var aslında ama çocuklardan ona bile vaktim yok 🤷🏻♀️
Nur__ Aliciasierra tatlım anlattığın için teşekkürler farklı bakmayı hiç denedin mi peki? içinde bulunduğun durum ruh halini negatif yönde ele geçiriyordur belki.. tabi bana düşmez ama mutlu olmaya çalışmaktan asla vazgeçme olur mu? Sen güçlü bir kadınsın eminim kendine yetebilir çocuklarını sarmalayıp hayat enerjini geri kazanabilirsin .. eşinle ilgili konuşmam doğru olmaz ama sorumluluk sahibi bir baba eşinin çocuklarının yanında bir şekilde olur.. zamanla ne yapman gerektiğine karar verebilirsin..Bu durumun içindeki çocuğu öldürmesine izin verme.İyi tarafından bakalım sağlıklısın ve çok güzel iki güzel bebeğin var.Bunlara sahip olamayan o kdr çok insan var ki.Umut her zaman vardır umudunu neşeni kaybetme. ”her güne hayatının en güzel günü olması için şans ver” dilerim her şey gönlünce olsun
Aliciasierra Nur__ ahh canımmm ne güzel yazmışsın teşekkür ederim ♥️ çok çabalıyorum ama neşeli olamıyorum içimdeki çocuğu geri getiremiyorum mutlu olamıyorum. Ağır depresyon geçiriyorum sanirim . İlaç kullanmak istemiyorum ama şansımı konuşma terapisinde değerlendirmek istiyorum belki bana iyi gelir çünkü eşimle konuşamıyorum sanki beni anlamıyor gibi anlatiyorum ama sıkılıyorum anlatmak istemiyorum ona . O yüzden psikolojik destek almak istiyorum bakalım küçük bebem de biraz büyüsün rahat etsin sonra kendi çarem bakicam insaAllah. Hamdolsun sağlığım için çocuklarım için ama ne bileyim yine de mutlu olamıyorum hep sıkıntılıyım dua et bana . Buraya girip kafa dağıtıyorum iyi geliyor burada olmak en azından birazda olsa burada mutluyum ♥️
Nur__ Ederim tabi güzelim.. karşılaştığımız olayları algılama değerlendirme ve yorumlama şeklimiz farklılık gösterir.. bu düşüncelerini farketmen ve değiştirmende psikoterapi yardımcı olur.. bu arada ilaç kullanmanı tavsiye etmem.. istersen yapamayacağın şey yok unutma 🖐🏽
Aliciasierra Nur__ insaAllah canimmm insaAllah iyi ki varsın beni dinlediğin için güzel cevaplarin içinn çok cokkk teşekkür ederim . Huzurlu gecelerin olsun ♥️
Anna_karenina1 Nur__ kesinlikle öyle ve iyi gelmeyen insanları hayatınızdan çıkararak bu gerçekleşir kim ne demiş o bunu dedi bu bunu dedi hiç umrumda bile olamazlar size başkasını kötüleyen sizi de başkasına kötüler
Nur__ Anna_karenina1 haklı bir bakış açısı hayatımıza odaklanmak hayattan keyif almak zamanı her anı değerlendirmek o kadar önemli ki.. “hayat kısa mutlu olmayı ihmal etme” / marcus aurelius
Polyannacilik Nur__ kendine ve hayvanlara saygısı sevgisi olmayan insanlarin hiç kimseye sevgisi olamaz
Brvnonk Nur__ kesinlikle. İlk kendinin özgüveni yerinde olması lazımmış, değer vermek kendini sevmek lazımmış. Kendini düşünürsen seni düşünürler. Onemserler. Görmezden gelmezler.
ZRaporu Nur__ kendiyle sorunu olmayan insanın kimseyle sorunu olmaz diye düşünüyorum. Nerede bir psikopat, ruh hastası varsa kendiyle sorunu var.
Nur__ ZRaporu haklısınız bu sebeple kendinizin farkında olmanız kendinize değer vermeniz ve sevmeniz gelecek kuşakların sağlıklı gelişimi açısından da ne kadar önemli değil mi
Dilek00 Nur__ bence bi insan önce kendine değer verip sevmeli, sonra karşı cinsten birini sevmeli onu hayatının merkezine koymamalı, bütün zamanı da ona ayrımak mantıklı değil kendi uğraşlarına da zaman ayrımalı
Nur__ Dilek00 bu da farklı bir bakış açısı haklısınız her bir bireyin kendine zaman ayıracağı sosyal alanları olmalı karşılıklı güven,anlayış,saygı ve sevgiyle..