Canoo hala haberi yok mu 😱😱 acayip para maşallah 😍😍
Kocanızdan gizli ne kadar birikim yaptınız?
Ecivicivokke aynen öyle
Ecivicivokke Asla yapamıyorum bunu,çalışmama rağmen. 🤦🏼♀️ Maaşıma zam yapılsa kuruşu kuruşuna söylüyorum. Hiç yapmak istemiyorum ama dilimi tutamıyorum. 😂
Ecivicivokke yurt dışındayım o kadar büyük bir para değil ama ne olur ne olmaz diye attım kenara.
Ecivicivokke yaptım hala da devamke durmak yok yola devam 😅
Begsmom ah ahh hep bu iyi niyet kaybediyor bebişim yapmaaa 😩😩
Canoo buraya gel tatile krallar gibi yaşarsın 😂💃
PiTi idolumsun bebeğim 💃🤩
Ecivicivokke 0 TL 😀😅
Sngl12 6 ayda falan
Hdgvbh 5 yıl olacak evli olalı eşim inşaat mühendisi ama ben şöyle yaptım eşimin parasının yattığı kart bendeydi harcamalarını burdan yap diyordu üstüne de bana harçlık veriyordu ee o parayı direk kenara atıyordum bi sene de arkadaşlarla güne girmiştim ordan cüzi bi miktar geçmişti elime onu çevirdim altın felan 😅😅 bu arada çalışmıyorum canım
Ecivicivokke canını yerim senin 😅🌹
Ecivicivokke yaza inshallah😊
Ecivicivokke Daha önceden calıstıgım icin suan yüklü param var ama 1 senedir birktirmiyorum biriktirirsem cok fena birikim yapacak kisilige sahibim😂
Canoo hadi inşallah
Heysexylady ne güzel valla Allah bereket versin 😘💃
Ecivicivokke Amin hepimize canım veni benim 🙏🏼🍀
Ecivicivokke herşeyimiz ortak şimdiye kadar hiç böyle düşünmedim eşime söylemeden yaptığım tek yatırım makyaj malzemelerim sanırım 😂😂
Ecivicivokke valla 0 olmuyor çünkü gider çok biz kumbara aldık eşimde bir kaç ayda içinde nerden baksan 2 3 bin atmisti bebeğimizin bir yaş doğum günü için malesef geçen eve hırsız girdi çaldı