• Muhabbet
  • Kocanızdan gizli ne kadar birikim yaptınız?

Ecivicivokke Asla yapamıyorum bunu,çalışmama rağmen. 🤦🏼‍♀️ Maaşıma zam yapılsa kuruşu kuruşuna söylüyorum. Hiç yapmak istemiyorum ama dilimi tutamıyorum. 😂

PiTi Ne kadardır evlisin ya nasıl yaptin calisiyormusun asgari ücret almiyor herhelde esin . Ay çok soru sordum 😊 bende çeyrek yaptim virkactane de zincir falan yapamadım iki yıllık evliyim

• PiTi bunu yanıtladı.
    • PiTi bunu beğendi.

Hdgvbh 5 yıl olacak evli olalı eşim inşaat mühendisi ama ben şöyle yaptım eşimin parasının yattığı kart bendeydi harcamalarını burdan yap diyordu üstüne de bana harçlık veriyordu ee o parayı direk kenara atıyordum bi sene de arkadaşlarla güne girmiştim ordan cüzi bi miktar geçmişti elime onu çevirdim altın felan 😅😅 bu arada çalışmıyorum canım

Ecivicivokke herşeyimiz ortak şimdiye kadar hiç böyle düşünmedim eşime söylemeden yaptığım tek yatırım makyaj malzemelerim sanırım 😂😂

Ecivicivokke valla 0 olmuyor çünkü gider çok biz kumbara aldık eşimde bir kaç ayda içinde nerden baksan 2 3 bin atmisti bebeğimizin bir yaş doğum günü için malesef geçen eve hırsız girdi çaldı