Kocanızdan gizli ne kadar birikim yaptınız?
Ecivicivokke 0 TL 😀😅
Sngl12 6 ayda falan
Hdgvbh 5 yıl olacak evli olalı eşim inşaat mühendisi ama ben şöyle yaptım eşimin parasının yattığı kart bendeydi harcamalarını burdan yap diyordu üstüne de bana harçlık veriyordu ee o parayı direk kenara atıyordum bi sene de arkadaşlarla güne girmiştim ordan cüzi bi miktar geçmişti elime onu çevirdim altın felan 😅😅 bu arada çalışmıyorum canım
Ecivicivokke canını yerim senin 😅🌹
Ecivicivokke yaza inshallah😊
Ecivicivokke Daha önceden calıstıgım icin suan yüklü param var ama 1 senedir birktirmiyorum biriktirirsem cok fena birikim yapacak kisilige sahibim😂
Canoo hadi inşallah
Heysexylady ne güzel valla Allah bereket versin 😘💃
Ecivicivokke Amin hepimize canım veni benim 🙏🏼🍀
Ecivicivokke herşeyimiz ortak şimdiye kadar hiç böyle düşünmedim eşime söylemeden yaptığım tek yatırım makyaj malzemelerim sanırım 😂😂
Ecivicivokke valla 0 olmuyor çünkü gider çok biz kumbara aldık eşimde bir kaç ayda içinde nerden baksan 2 3 bin atmisti bebeğimizin bir yaş doğum günü için malesef geçen eve hırsız girdi çaldı
nar1nar onun gibi düşün iste bu birikimleri sadece bir şey almamış olucaksin 😂
Mathilda6 ayyy çok kötü olmuş ya zehir zıkkım olsun onlara
Ecivicivokke vallaha yaptığım aslinda ikimizin iyiligi için suanlik kenarda 1,5 giram altinim var bunu yapma sebebim ilerisi için ha elime geçtikten yine yapicam ama bu aralar ortaligin durumundan dolayı maasta elimize kalan yok orası ayrı tabi
Askbulbulu aynen insan yetistirmekte zorlanıyor bırak ki kenara atsın
Ecivicivokke Aynen öyle vallaha hayat çok zor sartlar hele daha zor
Ecivicivokke bende toplarım ama gizli degil 1 tl bile olsa söylerim biriktirdigimde veririm hep birsey alindiginda