• Muhabbet
  • Kocanızdan gizli ne kadar birikim yaptınız?

PiTi Ne kadardır evlisin ya nasıl yaptin calisiyormusun asgari ücret almiyor herhelde esin . Ay çok soru sordum 😊 bende çeyrek yaptim virkactane de zincir falan yapamadım iki yıllık evliyim

• PiTi bunu yanıtladı.
  • PiTi bunu beğendi.

Hdgvbh 5 yıl olacak evli olalı eşim inşaat mühendisi ama ben şöyle yaptım eşimin parasının yattığı kart bendeydi harcamalarını burdan yap diyordu üstüne de bana harçlık veriyordu ee o parayı direk kenara atıyordum bi sene de arkadaşlarla güne girmiştim ordan cüzi bi miktar geçmişti elime onu çevirdim altın felan 😅😅 bu arada çalışmıyorum canım

Ecivicivokke herşeyimiz ortak şimdiye kadar hiç böyle düşünmedim eşime söylemeden yaptığım tek yatırım makyaj malzemelerim sanırım 😂😂

Ecivicivokke valla 0 olmuyor çünkü gider çok biz kumbara aldık eşimde bir kaç ayda içinde nerden baksan 2 3 bin atmisti bebeğimizin bir yaş doğum günü için malesef geçen eve hırsız girdi çaldı

nar1nar onun gibi düşün iste bu birikimleri sadece bir şey almamış olucaksin 😂

Ecivicivokke vallaha yaptığım aslinda ikimizin iyiligi için suanlik kenarda 1,5 giram altinim var bunu yapma sebebim ilerisi için ha elime geçtikten yine yapicam ama bu aralar ortaligin durumundan dolayı maasta elimize kalan yok orası ayrı tabi

bir ay sonra

Kumruu teşekkür ederim canım 😁 vala kocama dedim sen bu kafayla biriktiremezsin bari ver ben biriktirim oda verdi sürekli bende ordan burdan kıs bi ara kendim de çalıştım derken birikti vala çok şükür 😍🙏🏻

Ecivicivokke bende toplarım ama gizli degil 1 tl bile olsa söylerim biriktirdigimde veririm hep birsey alindiginda