Merhaba kızlar 3 aydır evliyiz benm 26 eşimin 40 yaşı var ama aradakı yaş farkı belli olmuyor mutluda birlikdeliymiz var bebek istiyoruz evlendiyimizden beri ama olmuyor hormon testide yaptırdm herşey normal diyor bi öneriniz varmı faydasını gördüğünüz
Öneriniz varmı
Bir problem yoksa ansızın olur 🤭
Naz95 Bizde eşimle 3-aydır evliyiz bizdede henüz bebek yok ama çok istiyoruz olmasını.Bi türlü olmuyor.Adetimin geciktiğini görüb test yapmaktan ve - çıkmasından sıkıldım.😕
incilikaftan aynen bende merak ediyorum sorun ne acaba
Nermin_1221 evetya bende yaşadım onu çok kötü bi his sigarayı falan bırakmasını söyledm
Naz95 anladığım kadarıyla yalnızca siz test yaptırmışsınız, bu yanlış eşiniz ile birlikte bir muayeneden geçmelisiniz zaten eşinizin yaşı itibari ile sperm sayısında azalma ve kalite düşmesi vs. gibi sorunların olması muhtemel. İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberler alırsınız 🙏🏻
Dha çok yenisiniz bu ne acele öneri istersen sana mfk yöntemini öneririm instaya mfk yaz çıkar
Huzurlu_poncik eşimin yaşından dolayı istiyoruz dediğiniz şey doğalmı
Huzurlu_poncik faydasını gördünüzmü
Naz95 olabilir herkes aynı an da doğuracak ya da belli bi yaşa gelene kadar doğurmuş olmak zorunda değil. Kendinize baskı yapmayın çevre için . benim bir buçuk sene olmadı bebeğim her zaman hayırlısı dedim tabiki psikolojik baskı ve şiddet görmüşüm o zaman pek anlamıyordum ama şimdi düşününce belki onlar bile etkiledi beni diyorum bilemem. biz ne zaman tamam olmazsa olmasın allahtan gelen bi şey bu da dedik o zaman oldu o yüzden herkese stres yapmayın diyorum yapmamaya çalışın en azından. Siz daha başındasınız , evliliğin tadını çıkarın allahımda inşallah bi bebekle taçlandırır
Nimess çok haklısın bunların bilincindeyim aslında ama biz birlikde oturuyoruz kaylnvalidem ve baldızımla maddi durumuzu düzeltb ayrılmayı düşünüyoruz ama şu an ikiside hasta hastanelere gidiyoruz onlarla ilgiıemiyoruz yani ayrı eve çıkmak artık imkansız düşünüyorum kendi bebeğimiz olirsa ona zaman ayrırırım