Merhaba kızlar 3 aydır evliyiz benm 26 eşimin 40 yaşı var ama aradakı yaş farkı belli olmuyor mutluda birlikdeliymiz var bebek istiyoruz evlendiyimizden beri ama olmuyor hormon testide yaptırdm herşey normal diyor bi öneriniz varmı faydasını gördüğünüz

Naz95 3 ay olmuş daha erken olur inşallah 😇 eşinde spermlerine baktırabilir içiniz rahat eder

Naz95 Bizde eşimle 3-aydır evliyiz bizdede henüz bebek yok ama çok istiyoruz olmasını.Bi türlü olmuyor.Adetimin geciktiğini görüb test yapmaktan ve - çıkmasından sıkıldım.😕

Nermin_1221 evetya bende yaşadım onu çok kötü bi his sigarayı falan bırakmasını söyledm

Nimess çekiniyo biraz ondan sanırım bişeyde demiyo bana ama bu ayda olmazsa gitmesini söylüycem

Naz95 Sizde bir sıkıntı yoksa eşiniz de testlerini yapsın ama daha yeni evlisiniz ilk bir yıl olmuyorsa duruma göre tedavi veriyor dr lar

Naz95 gitsin tabii içiniz rahatlar ayrıca stres yapmayın hayırlısı olsun hakkınızda 😇

Naz95 anladığım kadarıyla yalnızca siz test yaptırmışsınız, bu yanlış eşiniz ile birlikte bir muayeneden geçmelisiniz zaten eşinizin yaşı itibari ile sperm sayısında azalma ve kalite düşmesi vs. gibi sorunların olması muhtemel. İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberler alırsınız 🙏🏻

Naz95 Eşiniz Koenzim Q10, keçi boynuzu pekmezi, D vitamini ve Omega 3 kullanabilir. Koenzim Q10 çok önemli. Sperm kalitesini artırıyor. Siz de D vitamini, Omega 3 ve folik asit kullanmalısınız.
                Ayrıca arkadaşların dediği gibi eşiniz de sperm testi yaptırmalı.

Nimess nasıl yapmıyım etrafımdakılar ya çoçuk doğuruyo ya hamile kalıyo😔

Marbled folik asit hamilelikden öncemi kullanılmalı yoksa hamile dönemindemi onu bilmiyorum

Dha çok yenisiniz bu ne acele öneri istersen sana mfk yöntemini öneririm instaya mfk yaz çıkar

Naz95 olabilir herkes aynı an da doğuracak ya da belli bi yaşa gelene kadar doğurmuş olmak zorunda değil. Kendinize baskı yapmayın çevre için . benim bir buçuk sene olmadı bebeğim her zaman hayırlısı dedim tabiki psikolojik baskı ve şiddet görmüşüm o zaman pek anlamıyordum ama şimdi düşününce belki onlar bile etkiledi beni diyorum bilemem. biz ne zaman tamam olmazsa olmasın allahtan gelen bi şey bu da dedik o zaman oldu o yüzden herkese stres yapmayın diyorum yapmamaya çalışın en azından. Siz daha başındasınız , evliliğin tadını çıkarın allahımda inşallah bi bebekle taçlandırır

Nimess çok haklısın bunların bilincindeyim aslında ama biz birlikde oturuyoruz kaylnvalidem ve baldızımla maddi durumuzu düzeltb ayrılmayı düşünüyoruz ama şu an ikiside hasta hastanelere gidiyoruz onlarla ilgiıemiyoruz yani ayrı eve çıkmak artık imkansız düşünüyorum kendi bebeğimiz olirsa ona zaman ayrırırım