[silindi]
Twogirlmom Altlı sütlü oturmak berbat bişey benimde 2 senedir çekmediğim kalmadı bunlardan eşimi sürekli doldurup yanıma gönderiyorlar her şeye karışıyorlar gerçekten bıktım artık
Twogirlmom Altlı sütlü oturmak berbat bişey benimde 2 senedir çekmediğim kalmadı bunlardan eşimi sürekli doldurup yanıma gönderiyorlar her şeye karışıyorlar gerçekten bıktım artık
Anilla eşime demiş ki abi senin eşin Bi yanlış yaparsa ben kızarım benim eşim yaparsa da sen kız bnde dedim ki eşime ne onun bana kızmaya hakkı var nede senin onun eşine kızmaya hakkı var herkes haddini bilsin dedim
[silindi] yok benim eşimi dolduramazlar çünkü eşim hayatta onlara inanmaz hatta bana yansıtmaz bile hep der onlara o benim karım saygı duyacaksınız diye ama gel gör ki yok yani hiç rahatlık vermiyorlar bende yansıtmıyorum eşime canını sıkmasın diye
[silindi] en basitinden rahat güzel Bi yemek bile yiyemem hemen gelir pat diye yukarıdan biri kokuya öteki der bi tabak bana yolla
[silindi] bence çok saçma kızması hem abartmayın ya derken sanki kin besleyip o an söylemiş gibi
[silindi] bence haklısın senin bebeğin o , kaynanan nasıl evlatlarını yavrularını düşünüyorsa sende düşünüyorsun ve o halde kim bebeğini görse ani tepki verir refleks olarak bağıradabilir senin canım gidiyor sonuçta, kaynında bağırması haddine değil ama eşin her erkeğin verceği tepkiyi vermiş aynı kayından bendede var öyle çok bağırırki bana ve her zaman eşim onu tutar bende çok surat yaptım fakat bi işe yaramadı maalesef o tarafa dahada yaklaştı eşim, sanırım trip atıp küsmek yerine tatlı tatlı konuşmalıyız eşlerimizle 🙏
[silindi] hm bak aynı dediğim gibi yapmalısın o zaman öyle bi tepki vereceksin ki bidaha cesaret edemeyecek ha Bi taraftan tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler son Bi kez gene aynı şeyi yaşarsan kibarca uyar olmadı mı o zaman tam zıttı oll eşin seni koruyacak olsa ilkten tepki verir karşıyı sana konuşturmazdı
[silindi] abartmıyorsun bence kimsenin kimseye bağırmaya hakkı yok hele bu kişi kayın ise bence. Ister büyük ister küçük olsun yaş olarak.
[silindi] eşin gerekeni yapmıyorsa sen yap niye altta kalasın ki kendine laf soylettirme abartma falan dediğinde ben senin yerinde olsam abartırim abartmam çocuk benim çocuğum derdim
[silindi] kaynına sen neden cevap vermiyorsun da kocandan bekliyorsun?
Sihirlisabuncu beni hiç sevmezler zaten laf atmaya yer ararlar
Makkarina haklısın o bana öyle deyince bende kesin eşim olacak o hayırsız ona cevabını verir sandım ama sadece bakmakla yetindi bende sinirlenip bebeğimi aldım eve geldim
dolapfaresi ben eşim cevabını verir sanmıştım ama yanılmışım Bi dahakine öyle yaparsa cevabını alır zaten benim zoruma gidende bu kardeşine niye bişey demedin diyorum abartıyorsun senin abin dir kızaribilir dedi bende dedim Bi daha yaparsa ağzının payını alır
Popy_ aynn haklısın 😟
Limonlukek00 eşimle akşam zaten tatlı bir dille söyledim başta ama anlamadı bende sinirlendim bir daha öyle yaparsa ağzının payını alır dedim küstüm maalesef bu erkekler tatlı dilden de anlamıyor :(
[silindi] kusura bakma canım biraz geç gördüm . Çok çok haklısın seni onlara ezdirmemeli seni korumalı arkanda durmalı o benim karım hiç kimse böyle konuşamaz demeli ne yazık ki çoğu erkek bunu beceremiyor 🤦
[silindi] bazen evet anlamıyorlar işte ne yapsakta 😒