JartiyerliKedi Lavinia_ yok canım daha ocakta doğum günü😊bu arada şimdiden doğum günü kutlu olsun miroşun
Lavinia_ JartiyerliKedi çok teşekkür ederim yengoşşş 😁 bende çok çok tebrik ediyorum şimdi den 😍❤️ bizimki de ocakta 😍
Lavinia_ ZRaporu bende kizima böyle özeniyorum ☺️ bizden bir anı kalsın fotograf video falan….. Yoksaaa bizde geçiştiren tarafız 😂😂
ZRaporu Lavinia_ inan hep bir şeyler yapıcam diyorum her doğum gününde bana yine bir üşenme ile ne gerek var canım modu geliyor😅🙈 sanırım destek almam lazım 🤪😁
Lavinia_ ZRaporu bende tam tersi herşey yapim diyorum 😂😂 süsten çok fotograf çekmeye önem veriyorum ya 🤦🏻♀️😂 bende galiba bunun için destek almalıyım 😂😂
Survivor12 Rouge canım inşallah bize kısmet olur 4 ay sonra doğum günü oğlumun Daha bugün senden bahsettim inşallah pastayi o yapar dedim kısmet olursa haberleşiriz 😘😘
Rouge JartiyerliKedi ❤️Meslek olarak degil ama pasta yapıyorum canım🥰 çalışıyorum da bir pastacıda suan ek olarak
JartiyerliKedi Rouge yaa ne güzel 🤗en azından bişeyle uğraşıyorsun boş durmaktan iyidir canım eminim senin gibi harikadır pastalarında😊