Sexapalite muhtemel vücudunızda bir vitamin eksik
İlginç bir konu! Lütfen luncleyecekler girmsin yardım istiyorum..
Martiiii ne biçim insansın sen yaa. Arkadasin elinde olan bisey değil. Eminimki senin daha kötü pislikliklerin vardır. Okumasaydin ozaman suna bak ağzımı acicamda neyse. Kız derdini anlatıyor kendiside bu durumdan hoslanmiyor zaten bu psikolojik bi hastalik istemsiz yapıyor destek almasi gerek ne bu sinir okumasaydin ozaman
typeonegative haa öyle derisini kaldirp yiyo anladım evet oda iğrenç ya benim bı arkadasim da yara koslarini yerdi kanlı kanlı mesela herkeste var değişik bıseylee demekki takıntılar mi desem.. misofonya da birinin yanında yaptığı sesten rahatsız olma hastalığı bunu daha önceleri bilmiyordum babam hep ağzını şapirdatarak yemek yerdi böyle aşırı tahammülsüz oluyodum o sesi duyunca nefret ediyorum istemsiz sakız çiğneme sesi mesela sonradan öğrendim ki bu da misofonyaymis
Martiiii umarım kinadigin şey başına gelirse anlarsın gerizekalı okuma yazmak zorunda değilsin burda derdimizi ablatmisiz tepkiye bak gerzek seni değil postumdan burda gerçekten yardımcı olmak isteyenler var seninle ugrasicak değilim umarım yaşarsın anlarsın
Cupcake O ihtimali de düşündüm ama genelde kan tahlilleri nde d vitaminin eksik çıkar gerisi normal oluyo hep
Blondie Ah işte bu tepkiler bahsettiğim doktora bile bu yüzden gitmek istemiyorum fobi oldu inanır mısın o kadar dengesiz ki umarım yaşar da anlar kim bilerek isteyerek yapmak ister elimde olsa zaten yapmam anlatamıyorum ki işte canim
Sexapalite Ama şu var canım aileden kimse onun elinden yemek bile yemiyor sizde farkedilmeden bir uzmana başvurun bence inşallah çözümü bulunur
Angellove2010 Ayy Allah korusun canım aslında o kadar temiz de biriyim ki her evime gwlen masalalh sana çocukla nasıl böyle temizsin der inanır mısın yemek yaparken kırk kere el yıkarım hatta yikamayanlara kızarım ha öyle daldigimdada hemen kalkar ellerimi yıkarım ama onu yaparken engel olamıyorum sadece
Sexapalite bu çocukluktan olan bir takıntı ben psikoloji bölümünde staj gördüm böyle vakalardan çok gördük 🙈🙈 igrenc demeyin bu sizinde elinizde olmayan bir problem biz orda neler neler duyduk da unutmuş gibi yapıyoruz bu çok masum bunun için bi yardım almanız lazım tek başınıza geçecek şey değil ne yazık ki
Lagosiyawo inanki kestirdm kazıtmadim da o kadar kisa kestirdim ki gene dokuluyor yerde buluyor misafirlikte buluyor yerde illaki buluyor sac bulamayinca ipi buluyor bazen noodle yediriyorum bir cekiyor bir yasindaki bebe noodlle mi yermis seviyor yanu bu sacla kalmiyor tek 😀😀🤣
Sexapalite bence hic utanmadan bir doktora gorun once kulak burun bogaza gorun burnunu goster burun kemigine baksinlar sonra psikiyatriye git demir eksikligi tabikide olabilirr neden olmasin demir eksikligi olan insan kil bile yiyor
KatreiMatem bacım işin çok zor valla allah kolaylık versin o zaman 7/24 peşinde olcaksın allah muhafaza bi rahatsızlık yaratmasın
Sexapalite utanma olabilir bir şey bu bir doktora git bence eminim gidersen bırakırsın herkesin sitres refleksi farkli bende sitres olunca paramak larimdaki etleri küçük küçük isirip koparıyorum 💕
Sexapalite canimutanacak bisey yok bu psikolojik ni rahatsızlık ama bir an önce destek al sağlığın için kemdin için o istek olunca kendini başka şeye vee zorlar ever ama zamanla geçer ins
Anna_karenina1 Yaa bu rahatlattı beni işte peki benim gibi hastalara nasıl bir tedavi uyguluyorsunuz canım
Bilinmez gitmek istiyorum ama çok çekiniyorum bide ailem felan da bilmiyorlar bu sefer soracaklar ne diye gidiyorsun felan eşim ozelleikle öğrenmesi sen koekuyorum
biricik1111 Dogru o şekilde kendimi demekki rahatlatiyorum ama çok iğrenç bişey yapıyorum tırnak yemek dudak kemirmek belki daha iyi sanki
KatreiMatem bunu 1 yaşındaki çocuk mu yapıyor yoksa sen mi anlamadım kuzum yya