Dilan3019 Ayyyy inşallah kimse görmemiştir aabmiyorum kimse varken asla yapmıyorum ki ne olur ne olmaz diye çocuğum var 2 buçuk yaşında bende aslında ondan korkuyorum o görürse yapar diye Allah korusun benim gibi olsun istemem çok doğru belki yazıp verebilirim.. ya belkide o yüzden mi yemişim nasıl olmuş bilmiyom canım küçükken doğru hepimiz yerdik😂😂
İlginç bir konu! Lütfen luncleyecekler girmsin yardım istiyorum..
Lagosiyawo Ayyy evet onuda duydum birisi yazmıştı eşim gece saçlarımı yiyo diye çok değişik gelmişti oluyo demekki böyle değişik takıntılar felan ben ama geri çıkarıyorum mideme gitmiyodue heralde boğazımda kaliyo geri çıkarıp sonra tukuruyorm
Nimess Yani tırnak da çok görüyorum ama benimki kadar yine iğrenç değil ne bileyim o kadar uğraştım ki yapmamak için sigara gibi canım istiyo degisik bisey
KatreiMatem Yani o herkesin içinde yapiyomus ben çok utanıyorum çünkü çok iğrenç farkındayım insanlara karşı yapmam bunu canım ben de bazen insanların bazı pis hareketlerine irite olan bı insanim temiz titiz bı insanim eminim etrafındakiler bilse çok çok şaşırırlar temiz bir insanım çünkü kimse benden beklemez böyle birsey
KatreiMatem Ayyy kız yoksa bende de mi var demir eksikliği ondan mı yiyorum
Birbirdir Galiba giriyo canım bunu bir arasturayim aslında netten baktım ama bişey bulamadım
Hoso123 Evet canım çok haklısın bende bunun altında bişey yatiyodur diye düşünüyorum yoksa neden bu kadar iğrenç bişey olugunu bile bile yapayım ki bırakamıyorum değişik bı bağımlılık cnaim gitmeliyim ama asamiyoeum
Sexapalite bence bunda linclenecek yada utanacak birsey yok yani eminimki burdaki cogu insan sumugunu yemiştir bende icindeyim hangimiz yapmadık bunu küçükken. Çoğumuz kucukken de olsa o sümüğü yedik bence sumugunu yiyen ilk kisi olmadigina emin ol ve doktora git asla utanma emin ol dunyada o kadar garip o kadar tuhaf şeyler varki. Bir yerde okumuştum ben mesela yeni evlendik eşim işememi istedi diyordu kadin bildigin tuvalete gidip işemiş ve eşi onu izlemis beni işerken izlerken zevkten gozleri kaydı demisti evet tuhaf gelebilir suan sana hatta bunu okuyan insanlara da ama böyle birsey varmis yani bunu sana anlatma sebebim de dunyada emin ol tuhaf seyler sadece sende yok ayaktan zevk alanlar var bildigin ayagi öpen yalayan ayagi operken zevkten dört köşe olan tuhaf cidden ama boyle seyler var belki daha cokkk tuhaf şeyler vardir ama bilmiyoruz. Bende cok tirnak yerdim mesela allahim etime kadar kemirirdim boyle acidan geceleri uyanirdim o acıyı beynimde hissederdim tirnaklarim uzasin birdaha asla yemicem bu aciyi cekmek istemiyorum derdim dayanamaz yine yerdim sukur ki sonradan biraktim inan cok uzun sene oldu nasil biraktim hatirlamiyorum ama oje falan kullanmadan biraktim surekli elimi cektim heralde agzimdan kendini tut elini burnuna götürme illaki burnunu temizlemek zorundasın peceteyle temizle uzak tut elini burnundan doktora da git utanma emin ol onlar neler neler duyuyordur ki zaten onlarin gorevi bu benim esimde mesela annesinin sacini agzina alir onu issirarak uyurmus emzik gibi kullanirmis sacini dolarmis dolarmis agzina sokarmis kemire kemire uykuya dalarmis utanma git bunda utanilacak birsey yok ve konustugunuz aranizda kalacak emin ol işin bittikten sonrada birdaha zaten görmeyeceksin
Hayat_ evet var canım çok tuhaf şeyler tabiki vardır bende duyuyorum bazen nasıl oluoyr neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama takıntı gibi bişey ben hiç virakmayi denemedim yani kendimi tutmayi tuamadigim için dalgınlık la gidiyo elim oraya bir kaç gün ama denemek istiyorum hiç el vurmamayi bakalım yapabilecek miyim olmazsa doktora gidixem kurtulmak istiyorum bu durumdan canım çok yureklendirdiniznbeni teşekkür ederim canımsın🤗🤗🥰🥰❤️❤️
Sexapalite okurken midem kalktı gitti 🤦🏻♀️🥴
- Düzenlendi
Sexapalite ilk değilsin tabiki,benim kuzenimde yiyordu 13 yaşında falan. O kendiliğinden bıraktı diye biliyorum. Hatta şuan tıp öğrencisi ,bazen keramet sümüktemi diye düşündüğüm oluyor🤭 kendin önüne geçemiyorsan yardım almalısın bence, utanmana hiç gerek yok bu gibi şeyler dünyada var .
Sexapalite Tlc kanalında ilginç takıntıları olan kişilerin belgeselini çeken bir program var netten fln ordakileri mutlaka izle hem anlatıyor hemde tedavi sürecinden bahsediyor düşün idrarını yapıp senelerce içen bir kadın vardı vücudu hastalık üretmeye başlamış artık korkudan bırakmıştı psikolojik destek alarak yani daha makyaj malzemelerini yiyen mi dersin benzin içen neler neler bence kesinlikle yaptığın vücuduna zarar veriyor başta bunu düşün hemde arkadaşların dediği gibi senin gibi yada senden daha vahim durumlarda olanlar gidiyo oraya onların işide bunu tedavi etmek zaten asla iğrenmez kimse senden bunu aklından çıkar sağlığınla ilgili kötü bişeymi gelsin başına illa bunu bekleme bebeğin daha fazla büyümeden git buradan kimse sana derman olamaz şöyle düşün bikini bölgesini ağda veya lazer yaptırmaya açmaya çoğu kişi çekinir ama kuaför komşum vardı bizim umrumzda olmuyor o kadar görmekten ha bacağını almışım ha orayı gördüğüm tek şey sadece kıl diyordu ben onun cesaretiyle lazere gitmiştim gerçekten ordada gördüm insanların derdi sadece işi acil çaresine bak yıllar geçtikçe vücuduna verdiğin hasar ortaya çıkacak bunu unutma geçmiş olsun inşallah düzelir 🙏
Nietzsche hahaha alemsin canım ya çok güldüm ama internette de araştırdığımda çok faydalı felan yazıyordu zeki insanlar yer yazıyordu bende çok şaşırdım okurken hatta bağışıklık kazandiriyo yazanlar bile var komedi resmen inşallah bende bırakırım 😂😂😂😂😂
1dost yaa hiç izlemedum ama bı bakayım netten canım belki bana bı gaz verirse giderim doktora ama doktorlarda ilaçlarla felan bağımlı yapıyorlarmış diye duydum ondan da korkuyorum çocuğum var sonuçta ne bileyim canım ya ben tutuyorum ama geri vikariyorum tukuruyoeum balgam gibi çıkarıyorum ya bı zararı bilmiyom olur mu ama ağız kokusu yapiyo eşim birkaç kere dedi ağzında değişik bı koku var dişin de çürük vardır bakil dedi çok kötü hissettim
Popy_ haklısın başkası yazsa bende öyle düşünürdüm ama elimde değil kusura bakma igrendirdigim icin
Sexapalite olay tırnak ya da mukus değil ki kendini frenlemeye çalışman yani canın çekiyor biliyorum o hissi ama kafanı dağıtman gerekiyor işte . en iyisi profesyonel destek bence o zaman hem daha sağlıklı olur kendin yapmaya çalıştığında ilerde tekrar olabilir sonuçta
Sexapalite cocugun varsa yaninda yaparsan o da gorur alisir diye dusun belki yapmazsin.ben tirnaklrmi yiyordum baktm k8zmda yapiyor biraktm.
Sexapalite Belki doğrudur çünkü kuzenim her sınavda birinci çıkıyordu, Türkiye birincisi 😂😂
- Düzenlendi
Sexapalite Acil psikolojik destek alman lazim ilk degilsin o kadar cok var ki böyle utanmamalısın. Ayrıca bu kadar detaya girmeden üstü kapalı anlatsan daha dogru olurdu hassas insanlar var çünkü. Cok geçmiş olsun
Sexapalite inşallah Bi çözüm bulursun kuzum ya 🤦🏻♀️ kendin durumun anormal oluşunun farkındasın çocukluktan gelen bişey belkide Bi terapiste gitsen iyi olacak