• Muhabbet
  • İlginç bir konu! Lütfen luncleyecekler girmsin yardım istiyorum..

Sexapalite cocugun varsa yaninda yaparsan o da gorur alisir diye dusun belki yapmazsin.ben tirnaklrmi yiyordum baktm k8zmda yapiyor biraktm.

Sexapalite Belki doğrudur çünkü kuzenim her sınavda birinci çıkıyordu, Türkiye birincisi 😂😂

Sexapalite Acil psikolojik destek alman lazim ilk degilsin o kadar cok var ki böyle utanmamalısın. Ayrıca bu kadar detaya girmeden üstü kapalı anlatsan daha dogru olurdu hassas insanlar var çünkü. Cok geçmiş olsun

Sexapalite inşallah Bi çözüm bulursun kuzum ya 🤦🏻‍♀️ kendin durumun anormal oluşunun farkındasın çocukluktan gelen bişey belkide Bi terapiste gitsen iyi olacak

Sexapalite Ne bağımlısı kardeşim kim sokuyor bunları sizin kafanıza ya zaten emziriyorsan ilaç kullanamazsın der psikolojik terapiden bahsediyoruz kalkıpta size antidepresan tarzı bişey verecek hali yok hem eşinde rahatsız olmuş bak ağız kokusu hafife alınacak bir şey değil sen çıkardığını sanırsın giden gidiyordur yani ve mutlaka birgün yakalanırsın çocuğuna veya eşine bu kadar gözünde büyütme çaresi buraya anlatmak değil vazgeçmek istiyorsan herşeyi göze aldım diyosun asıl tedaviyi göze almalısın burdaki linçleri falan değil

Sexapalite çok zor olmalı senin için bir terapi Alman gerek. Utanma onlar dinlemek ve ne yapmanı önermek için warlar

Sexapalite sen randevu al cesaretlen kağıda yaz ver kuzum hiçte utanma. Keşke herşey bu kadar masum olsaydı tek derdimiz bu olsaydı.

Sexapalite canım benim abimin karısında da bu huy var birde o saçındaki kepeği de yiyor 18 yıllık evli halen aynı psikiyatriye gittimi bilmiyorum ama biz bunu kendisine söyleyemedik yüzüne vuramadık stres sıkıntın varsa olabilir dikkatini başka yere ver yani bir psikiyatri ye gitsen iyi olur bence vardır bir çözümü umarım geçer geçmiş olsun

Sexapalite utanmadan bi psikoloğa git canım tıpta utanmak yoktur mantıgıyla hem doktorlar ne insanlarla karşılaşıyor cok garipsicegini sanmam internetten bulunduğun ilden iyi bi psikolog araştır yorumlara bakarak

Sexapalite eltimin oğlu 9 yaşını bitirmek üzere o da yer baya baya yer yani 😐 ben 3 yaşından beri görür bilirim uyarırım hatta gönül koyar hemen eltim ve kaynım ne olacak çocuk o derler hatta ben uyarıyorum die arka çıkıp hazine mi buldun oğlum ye afiyet olsun derlerdi 🤦🏻‍♀️ 10 yaşına gelmiş bi çocuk halen peçeteye silse bile üzerinden alır yer 🤢🤮

Sexapalite benim lisede arkadaşım kolundaki derileri yiyordu 🤷🏻‍♀️ seninki daha normal bence ama psikolojik yardım alman gerek tedavi olmak istiyorsan utanılacakta bir şey değil psikologlar psikiyatriler bunlar için var sadece dert anlatmak için değil garipsemezler yani eğer iyi birine gidersen 🥰

Nimess Evet aynen frenleyemiyorum kendimi o an yemek istiyorum dalıyorum kendimi bı boşlukta hissediyorum ve sigara içen insan nasıldır mesela aynı onun gibiyim

Nietzsche Bilmiyorum ya çok ilginç ama bende öyle tip felan okumadım ama okul birincisi yedim şuan kendi tercihim çalışmıyorum ama zekiyimdir çevremde hep öyle der fikirlerin çok onemsenir biriyim 😂

Pcoslu1anne ya öyle ama başka türlü aciklayamiyorum söyleyince anlamiyolar bende detaylı anlatmak istedim lincleyenler gelmesin diye belirttim napabilirim kusura bakmasın kar artik

Sexapalite sen gerçekten bırakmaya çalış canım bu huyunu, eminim bırakabilirsin. İnsan isterse her şeyi yapma gücüne sahip. Tek başına başaramıyorsan yardım alabilirsin .

Popy_ kesinlikle farkındayım ve bazen çok ağlıyorum kendimden igrebiyorum niye böyleyim diye ama neden yapıyorum nasıl yapıyorum anlamadim

Flamme yaaa işte çocukken oluyo belkide bende o yaşlarda yapıyordum annem görürdü ve uyarirdi ama annemden gizli yerdim ben de şuan yapmadığımi saniyo ama hala yapiyorum

typeonegative AA deriyi nasıl yiyodu anlamadım ki koparıp mi buda defisikmis ama benimki daha iğrenç sanki demi üstelik benim misofonya var

Sexapalite ewt duyunca mide bulandırıcı geliyor ama sen bunu kesinlikle istemsizce yapıyosun stres esnasında bak mesela ben sigara içerim biraz sıkılsam hemen ona sarılırım seninkide öyle bir bağımlılık gibi bisey bunda utanılacak bisey yok bence bir pskologa gitmelisin hem onlar yeminli kimseye bisey bile anlatmazlar bunu kendin için yapmalısın🥰