Deleted16 ara ara korkma içini ferah tut canım
Karnımda titreme
Deleted16 Korkma canim normal demisti çünkü benim doktorum artik iyice büyüyo kendine yer aciyo bi taraftan benimki de cok titrerdi videosu bile var hatta
Pcoslu1anne ohh tamam 🙏🏼
-06meli tamam çok teşekkür ederim rahatladım 🥰🙏🏼
Deleted16 bence korkma ben nerdeyse 43 hafta gebelik yasadim bende de oldu böyle bir anda karnim titrerdi seni anlıyorum ben hamilelikte insan surekli ay acaba saglikli mi birseyi varmi ay niye oynamadı diye düşünüyor. Insanlar mesela gece uykudan tekmesiyle uyandirdi geceleri uyuyamiyorum cok oynuyor yolda yuruyemiyorum cok oynuyor derdi ben cok uzulurdum benim kizim cunku beni hic gece uyandirmadi oyle tekmesiyle uykumdan etmedi yolda tekme atmadi nadir oynardi acaba birsey mi var diye surekli aglardim elhamdülillah Rabbime sonsuz sukurler olsun ki suan 17 aylik saglikli bir evladım var hamilelikte insan surekli düşünüyor simdiki aklim olsa oyle seyler dusunup de 9 ayimi kendime zehir etmezdim diyorum o 9 ay 9 asir gibi geldi bana surekli düşünmekten dogurmayi bile sırf bu düşüncelerim bitsin diye cok istemistim
Hayat_ açıklamanız için çok teşekkür ederim psikolojik yapıyorum sanırım. Daha iyiyim ama doktorumla da konuştum 🥰 🙏🏼Allah çocuğunuzu size bağışlasın inşallah çok sevindim sağlıkla almanıza 🥰🌸🙏🏼
Normal canım 😌oluyo hamilelikte bunu hamileliğin bitene kadar yasiycaksin hatta☺️hicbir kötü durum yok merak etme.
Peridehatunu teşekkür ederim ilkleri yaşıyorum valla 😀
Normal canım ablam da söylerdi hep böyle çocuk sanki titriyor diye hatta yeni doğduğunda da aynısını yapıyor gerinirken titriyorlar 😇
- Düzenlendi
Nurisdeniz34 çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🥰🙏🏼 Sağlıklı olsunda napalım artık 😀
Deleted16 böyle tik atar gibi dimi ben dr uma sormuştum hıçkırık demişti korkma canım 😘
Deleted16 Çok normal canım endişelenme bende de oluyordu evet hıçkırıktan çok farklı bir durum 😌
Hayat_ amiiin 🥰🙏🏼
Cilekliturtaa teşekkür ederim daha çok rahatladım 🥰🙏🏼🌸
Lagosiyawo yok daha ritmikti bu hıçkırığından farklı. Sürekli yattığım için bebeğin takiplerini iyi yapıyorum hıçkırığını da ayırt edebiliyorum bu defa farklı bir titreyişti 🤦🏻♀️ Ama normalmiş çok şükür 🙏🏼
Kumruu ay ne bileyim kız ilk kez olunca bir de ilk gebelik. 😀 pimpirikli oldum çıktım 😆😅