Ask_hosmus Bence siz tekrar okuyun benim başıma gelse kocamı öldürürüm demek sizin için çok normal karşılanabilir ama aklı başında bi insan asla bu cümleyi kullanmaz. Allah böyle insanlardan herkesi uzak tutsun
Merakımdan soruyorum
Atlasinannesi yaşadığımız devirde gayet normal geliyor bana :) hanımefendinin dediği gibi öldürülen hep kadınlarmı olucak (!)
Atlasinannesi yaa ne normali Allah aşkına kadın demişki hep kadınlar mı ölücek biraz da erkekler ölsün diyo
Atlasinannesi e tamm senin kocan seni aldatsa o yanındaki karıyı öldüresiye dövmezmisin? Eğer ki dövmezsen senin meshebin çok geniş demek ki🤷♀️
JartiyerliKedi kimse öldürülmeyi hak etmez erkeğide bir kadını da .. daha fazla tartışamıcam kimseyle sizin için gayet normal birilerinin öldürülmesi o zaman
Ask_hosmus benim kocam beni aldatsa ben neden kadını döveyim? Kadının ne suçu var o mu bana sadakat yemini etti? Belki kadının evli olduğundan bile haberi yok. Ayyy ne biçim insanlarla tartışıyorum ya bi gidin Allah aşkına
Atlasinannesi ne biçim derken konuşmanıza dikkat edin
Atlasinannesi kadını öldüreceğinide söylemedi kadın eşinden bahs etti anlamakta zorluk çeken sizsiniz bence
Atlasinannesi ne biçim derken? Bacım bak işine, git kocana yemek yap insanların ayarlarıyla oynama
Atlasinannesi ve sözün gelişide demiş ola bilir illa dedi diye erkek katili damgası koydunuz resmen. Sizde umarım iyi biliyorsunuzdurki insan öldürmek o kadar kolay değil
JartiyerliKedi Evet erkek cinayetine kurban gider demesi zaten sizler için çok çok normal şeyler
JartiyerliKedi ve sözün gelişide demiş ola bilir illa dedi diye erkek katili damgası koydunuz
Atlasinannesi anlamiyorsunuz galiba gerçekten
Ask_hosmus sen kendi işine bak canım kocan seni aldatıyormu falan onlarla ilgilen
Atlasinannesi evet çok normal gelip kocalarımızımı kurtarcan elimizden🙋♀️
Atlasinannesi ayy canım benim kocam yapmaz demicem yapar erkek sonuçta 🤷♀️😂ama yaparsa öldürürüm oni🗡️
Ask_hosmus hahaha 😂sen mükemmelsin
Ask_hosmus bende doğrarım oni kuşbaşı kuşbaşı benim aşkomu aldatmış👹
JartiyerliKedi kıyma daha mantıklı aşko😂😂
Ask_hosmus yok gı canım kavurma çekiyordu benjm😂
JartiyerliKedi ohh ne güzel olurdu olsada yesek 😂😂