Aminmmmmm Yani kimse aldatılmayı,şiddeti hele ki öldürülmeyi hak etmiyor erkek yada kadın olsun fark etmez ama ne yazık ki her kadın şanslı olmuyor kimisi çocuğu için kimisi çaresizlikten yada maddi durumundan çoğu da kimsesizlikten yani kendisini koruyacak,arkasını tutacak bir ailesi olmadığı için çünkü biz de ne yazık ki şuan bile kızları evlenirken “bu eve anca cenazen gelir”diyen aileler var. Öyle adamların en büyük cesareti de arkasın da koruyacak kimsesi ve gidecek hiç bir yeri olamayan kadınlar.Haa sığınma evleri falan var diyeceksiniz ama maalesef bunu cesaret etmeyen kadınlarımız da var.Günümüz de normal şartlar da iş bulup çalışamayan onca insan varken dul/bekar bir kadının çalışma imkanı çok zor. Aldatan kadın yok mu tabiki var hangi tarafı savunup-suçlasak yanlış olur. Kişiliği bozuk ve eşine,ailesine sadık olmayan insan herşeyi yapar.
Ben affeder miyim?? Hiç bir şekil de şiddeti ve ihaneti affetmem

Atlasinannesi Konuyu nasıl okuyup anladığınızı anlayabiliyorum ama bence post sahibi sizin anladığınız gibi söylemek istememiş. Diğer yandan beddua edince iki kere hatta çok kere düşünün. Sizin beddua edip söylediğiniz şeyin beddua ettiğiniz kişinin belki de en büyük duası olabilir.. Aklınız da bulunsun ve beddua gelir sizi de bulabilir en azından bundan korkun.

Atlasinannesi ne alakası var hanımefendi kelimelerine dikkat edin bende bir anneyim su toplumda kadını öldürmeyi hak goruyolar resmen ben buna kızarak anlatıyorum sizin zihniyet farklı bence bı düşünün ona göre yorum yapın beddularinizi size iade ediyorm

krem insanlar beyin özürlü olmuş anlatamiyosnzki anladgnz için teşekkür ederim🤝

Atlasinannesi sana çok büyük beddua ederdimde Allahdan korkarım ettiğin beddua başına gelse yeter benm için benimde duam bu bedduam degl şuan hamileyim hamilenin bedduasından korkmani umarım…

Aminmmmmm çok şaşırıyorum bende hadi aldatmayı geçtim çocukları için olur ailesi arkasında olmaz bı şekil affeder ama grup ne ya Allah aşkına ben bu konu da büyük konuşurum eşim yok grup yapalım derse kafasına sıkarım gidip aldatsin ama grup demesin ya geçen burda bı kadın başka bı kadinla eşimle beraber yapmak istiyorum demiş Allah’ım hidayette erdirsin helak olacahiz ya bastırmak gerek artık şu duygularu elhamdülillah bizim öyle sorunlarımiz yok eşimle ve çokta karşıyız , ama okuyunca ne tipler var ya diyorum rabbim çocuklarımızı esirgesin boyle düşünceden böyle insanlardan