Ask_hosmus beni anlayan siz cikmssiniz teşekkür ederim🤝👏
Merakımdan soruyorum
krem insanlar beyin özürlü olmuş anlatamiyosnzki anladgnz için teşekkür ederim🤝
Atlasinannesi sana çok büyük beddua ederdimde Allahdan korkarım ettiğin beddua başına gelse yeter benm için benimde duam bu bedduam degl şuan hamileyim hamilenin bedduasından korkmani umarım…
JartiyerliKedi hala kavurma krizindemisin sen 😂😍
Aminmmmmm çok şaşırıyorum bende hadi aldatmayı geçtim çocukları için olur ailesi arkasında olmaz bı şekil affeder ama grup ne ya Allah aşkına ben bu konu da büyük konuşurum eşim yok grup yapalım derse kafasına sıkarım gidip aldatsin ama grup demesin ya geçen burda bı kadın başka bı kadinla eşimle beraber yapmak istiyorum demiş Allah’ım hidayette erdirsin helak olacahiz ya bastırmak gerek artık şu duygularu elhamdülillah bizim öyle sorunlarımiz yok eşimle ve çokta karşıyız , ama okuyunca ne tipler var ya diyorum rabbim çocuklarımızı esirgesin boyle düşünceden böyle insanlardan
Atlasinannesi kendindemisin ?
Sihirlisabuncu evet🤣🤣🤫
Bu aşko @Deleted11
JartiyerliKedi yaa görmüştüm bunu bende başka bir şey zannettim 🙈
JartiyerliKedi allahım ya yakın olsak yapardım valla gece gece benimde canım çekti 🤦🏻♀️😂
Sihirlisabuncu ya teşekkürler yinede
Atlasinannesi burda çok bedua eden insanlar var ya ne zevk alıyosunuz bundan benimde başıma geldi hakkımı o kadına asla helal etmiyorum durduk yere beddua etti bana yapmaqyın böyle şeyler kocaman insanlarsınız yakışmıyor kalp kırmayın ve konuyuda çok yanlış anlamışsınız