16 haftalık hamileyim bilmediğim zamanlarda içmeye devam ettim öğrenince çok zorlandım günde bir tane yada hiç içmemeye başladım. 7.haftamda mide bulantısından tiksindim ama şuan midem bulanmıyor ve aşeriyorum sanki çok zorlanıyorum içmemek için. Bazen yemek istiyorum o derece canım istiyor 😂 kafayı yedim
Sigaraa 😔🥺
Sabretmeye çalış ama bence senin strese girmen bebeğide strese sokar bırakana kadar eşin falan içiyorsa ondan bı fırt al nefsin korlensin tabii çok zararlı bırakmak en iyisi
Fs_Fs ins birakabilirsin icmezsin bebeğe çok zararlı ben o hataya düştüm malesef 20.haftama kadar içmedim sonra dayanamadım ha çok icmiyordum günde 2tane falan eşim ise giderken sadece bir tane bırakıyordu akşama kadar onu iciyodum bide yemekten sonra içiyordum. Çok şükür evladimda bı sıkıntı olmadı ama çok vicdan azabı çektim kendi içimde hala da çekiyorum ama engel olamıyordum resmen dişlerimi sıkıyordum içmemek için.
Fs_Fs keşke bende bırakabilseydim hic bir mide bulantim olmamisti aşerir gibi canm hep sigara istiyodu. Dogurana kadar da günde 10 15 tane ictim maalesef hatta doguma giderken hastane kapisinda ictim de girdim 😔 çok şukur bebegimde hic bir saglik sorunu olmadı
Fs_Fs bende bilmeden ilk ayımda içmiştim sonra bulantım olmamasına rağmen bıraktım hiçte aramadım. Son ayımda bildiğin aşerdim hamileliğim zor geçtiği için eşim asla istemezdi sigara içmemi bilerek o içince odaya girer kokusunu alırdım ona bile kızardı. Tiryakisiysen doktorlar öyle günde 5 taneye izin veriyor canım. Doktora gidince sor mutlaka yada sigara aklına gelince ağzına bişeyler at sakız falan çiğne.