JartiyerliKedi bayangamzelili Aliciasierra Millet onu bi yerine kullanıyor ben hatta ağzım için kullanıyordum 😅 diş etlerimde iltihaplanma vardı ondan ordan eminim daraltığındanda çünki ağzımən içini buruş buruş yapıyordu 😂🤣
JartiyerliKedi JartiyerliKedi kız korkma 😂eltilerim hep yapıyor içine oturmasanda yıkan farkı görücen bayangamzelili
babynative Gzmkk bir parmak kalınlığında taş gibi bişey.Vajinaya sokup 1-2 dakika bekliyosun ⅚ saat sonra ilişkiye hazır
JartiyerliKedi JartiyerliKedi Millet onu bi yerine kullanıyor ben hatta ağzım için kullanıyordum 😅 diş etlerimde iltihaplanma vardı ondan ordan eminim daraltığındanda çünki ağzımən içini buruş buruş yapıyordu 😂🤣 Dediğim gibi ben orası için kullanmadım ven ihtiyaç duymadım canm🤗
JartiyerliKedi Bitikisel olduğu için bi zararı yok benim bebeğimin süt alerjisi var her yeri alerji olmuştu doktor onla banyo yapmamı söyledi
Twogirlmom Prensprensesannesi merak ettim eşiniz mi fark etti genişlediğini siz mi? Bide acaba kaç doğum yaptınız?
JartiyerliKedi Bsrkaya kızarıklarını aldı canm yoksa alerjiyi tedavi etmiyor :) tedavi amaçlı formül mamasını alerjisine karşı kullanıyorum bide kilo alması yavaşlamasın diye nestle nin pirinç unu ve karabuğday unuyla ek gıdaya başladım