Sihirlisabuncu O kadar arttı ki bu olaylar birde canı sıkılan büyü yapıyor yuva yıkıyor hiç kimsede Allah korkusu kalmamış.
Kayseri de hoca
Luna_woman gerçekten öyle
Luna_woman
Hoca bilmoyorum ama benim babaannem yapiyor buyu 7 cocugunada buyu yapmış agiz baglama buyusu nenem gel diyir geliyorlar git diyor gidiyorlar 3 yil once abim bunalima girmişti kimseyi takmiyordu evi terk edicekti bamanin annemin sözünü dinlemiyordu sonra nenem geldi bir toz karisim yapmıştı onu gizlicea bimin yemegine koyfu sonra abin uysal soz dinleyen biri oldu
Nenem tam cehennemlik 🤣
Canım internetten seans veriyor çok iyi hoca Mehmet Ali yanar randevu alın görüntülü seans yapıyor senin gözünden bile anliyo büyü var mı yok mu herşeyi biliyor hemen ona başvurun
Luna_woman sorma ya ahirette hazır onların yeri rabbim korusun böyle pis insanlardan inşallah
biricik1111 Ninenin tozundan biraz da bana yollarmısın kocama içirecem😬😅
Sexapalite Tamam canım teşekkür ederim hemen arkadaşıma attım.
İnşallah bir sonuç çıkar.
Eşine yapılan bir şey varsa bunu da görebilirler dimi?
Sihirlisabuncu Amin canım genç kızlarımız bile artık çok basit bir şey miş gibi büyücü büyücü dolaşıyor.
Luna_woman şimdi hastanedeyim de eve geçince bilgilerini alıp sana yazayım canım 😊 inşallah faydasını görürler
kelebek_ruyasi inşallah canım çok teşekkür ederim.Sanada geçmiş olsun
Luna_woman evde vardi yanimda ama. kaybetim evin icinde🤣
Luna_woman Tabi hespini goruyo ve kim ha go senede nerde nasıl ne yapmış söylüyor ama bişey yoksada adam yok diyor sende büyü vs
Sexapalite şuna bende bir baktırayım.Fiyatı ne bilgin varmı canım
biricik1111 hazine yi kaybetmişsin😂🤣
kelebek_ruyasi Bana da söyler misiniz?
kelebek_ruyasi banada soylermisiniz
Luna_woman evet dediğinize göre büyü olma ihtimali yüksek , zaten büyü haktır yapan ve yaptırana lanet edildi rabbim ıslah etsin diyecek başka söz yok fakat bu tür platformlarda hoca yada nereye gidebiliriz diye yer aramak aşırı yanlış zamanında çok dolandırıcı mevzular oldu bu konularda bu tür yerlerde kimseye itibar etmeyin aramayın bir vatandaş olarak uyarmak istedim belliki zor durumdasiniz kandırılma olasılığınız yüksek bu sebeble söylüyorum çok geçmiş olsun
esrarligozler @Zumrasmom bu tür yerlerde hoca öneren insanlara lütfen inanmayinnnnnnnn lütfen !!!
Buyu varsa evde bakara ayeti okunsun youtube tan acin mesela Batam abdeatsiz gezmesin ve surekli felak nas ihlas suresini hergun 41 defa okunsun insallah duzelir buyu yapan kisinin ahirette yatacak yeri yoktur. Allah islah etsin boyle insanlari