bittercikolata ben bahsettiğim şeyleri okuduktan sonra artık takılıcam sayıya sanırım 🤣

1tazeanne kusur aryacack bişey yok aşko gün içinde aktif olarak birliktelik oluyorsa normal. 4ten fazlasını göremedim😂

mamacita gün içinde olur tabiki. Ama üst üsteymiş bahsettiklerim 😅😅🤣durmadan 8 defa 🤣

1tazeanne bence çoğu kişi için imkansız yani sallıyolar gibime geliyor burda hayatında hiç orgazm olmamış kadınlar var bana o rakamlar abartı geldi maksimum ⅔ diye düşünüyorum ara verilmeden tabi

1tazeanne benimde çoğu kez 4 kere üst üste orgazm olmuşluğum var partnerin önemli olduğu kadar pozisyonda önemli 😊

Kubraayy16 peki 4kez üst üste oldu. hiç fışkırarak orgazm oldugun oldumu 🙈 3ten sonrası için anca mümkün çünkü. 😊

1tazeanne 8 mii😳 tek seferde mi yani abartı gibi geldi😅 benim bazen tek seferde 2 kez oluyor çoğunlukla 1 kez

1tazeanne 2 senelik canım hiç yaşamadım nasıl bir his ne oluyor onu bile bilmiyorum açıkçası

1tazeanne ben hayattim boyunca orgazm olmadim gecen bi oldum oda oldummu emin degilim😂 ama ara vermeden 8 defa orgazm olcagini sanmiyorum ya erkekler bile okadar yapamiyor😂