Ballantines biroglanannesi yeğenim golden goat kullanıyor çok severek içiyor doktoruda onu onermişti icerisinde bir cok vitamin bulundugu icin vucut direncinide koruma ozelligi var dedi birde anne sutune en yakın mamaymış.bize çok keçi sütü olduğu icin kokuyor gibi geldi ama masallah cok sevdi
biroglanannesi Ballantines golden goatı severek içti benim oğlanda ama baby goat olan mama aşırı keçi kokuyor demekki içeriği daha ağır keçi sütlü baby goatın. Peki kilosu iyimi aceba yiyeninizin 4 ay 10 günlük oğlum 4 ay atağındayız mama bile az içiyor şu sıra sinir olucam
JartiyerliKedi Benim oğlum süt alerjili olduğu için hiç bi mama yaramadı bi tek friso PEP AC ve friso HA oda iyi kilo aldırmıyor maalesef normal mama olmadığı için bu yüzden ek gıdaya başladım 4 ayından şuan 4 ay 18 günlük
biroglanannesi JartiyerliKedi bizde 4 ay 10 günlüğüz çıldırıcam şu sıra hiç mama içmiyor red ediyor 4 ay atağı sizinde zor geçiyor mu ya ? Bende +4 ay olan ek gıdalardan aldım yavaş yavaş tattırsam mı ek gıda nelerden başladınız 🌸
Ballantines biroglanannesi golden goat sevdiyse bence devam et, bizde bircok mama denemistik cogunu reddetti zorla icsede kilosu dusuktu buna basladiktan sonra kilosu gayet iyi oldu hatta ablasıda 3 yasinda golden goatın 2 no gecti halen sabah kalkinca ve yatmadan icer
JartiyerliKedi biroglanannesi ek gıda olarakta pirinç unu ve karabuğday unuyla ek gıdaya başladım sonra elma ve armut püresi şuanlık bunlarla devam
biroglanannesi Ballantines evet golden goatı sevdi baby goatı içmedi bende golden goata devam etmeyi düşünüyorum teşekkür ediyorum 🌸
JartiyerliKedi [upl-image-preview url=//i.imgur.com/KxgJgTT.jpeg] https://ty.gl/j76eivtayc Bu arada alerjiyi öğrenmeden önce bunu kullanıyorduk baya güzel kilo aldırıyordu ve çok güzel tadı vardı ben bile sevdim😅
biroglanannesi JartiyerliKedi inşallah canım bu 4 ay atağı beni bitirdi mama içmiyor sizde de mi böyle zor geçiyor mama konusu ek gıda konusu
biroglanannesi JartiyerliKedi ideal kilo o zaman bu kilo ya çok teşekkür ederim canım yanıtların için
JartiyerliKedi biroglanannesi ah hiç sorma uylu düzeni bile berbattı şükür 1 hafta sürdü gündüz 10 dkda bir uyanıyordu normalde 150ml içtiği mamayı 60 ml içiyordu zar zor
JartiyerliKedi Şunları [upl-image-preview url=//i.imgur.com/tDJBISc.jpeg] Kullanıyorum ek gıda olarak pirinç lapası iyi kilo aldırır diyorlar
biroglanannesi JartiyerliKedi 4 aylık kullanılır değil mi bende alıyım bari kilo alsın ya yoğurt felan da veriyim diyorum hipp Elmalı sütlü almıştım oda kilo yapmadı bu sizin attığınız daha iyi bunu deneyim
biroglanannesi JartiyerliKedi ne zaman bitecek bu 4 ay atağı birde dişimiz patlamış bizim oda huysuz yaptı sizde diş varmı
biroglanannesi JartiyerliKedi 4 kilo doğdu şuan 6700 kilo fazla kilo almamış aşıya götürdüğümde öyle söyledi doktor ya 4 ay atağı normal bu zamanlar dedi ama içim hiç rahat değil 😞
biroglanannesi JartiyerliKedi ayyy sağlıkla büyüsünler de bende çok takmayım artık diyorum sizinde oğlunuz vardı değil mi ☺️🥰