JartiyerliKedi biroglanannesi ek gıda olarakta pirinç unu ve karabuğday unuyla ek gıdaya başladım sonra elma ve armut püresi şuanlık bunlarla devam
biroglanannesi JartiyerliKedi inşallah canım bu 4 ay atağı beni bitirdi mama içmiyor sizde de mi böyle zor geçiyor mama konusu ek gıda konusu
biroglanannesi JartiyerliKedi ideal kilo o zaman bu kilo ya çok teşekkür ederim canım yanıtların için
JartiyerliKedi biroglanannesi ah hiç sorma uylu düzeni bile berbattı şükür 1 hafta sürdü gündüz 10 dkda bir uyanıyordu normalde 150ml içtiği mamayı 60 ml içiyordu zar zor
JartiyerliKedi Şunları [upl-image-preview url=//i.imgur.com/tDJBISc.jpeg] Kullanıyorum ek gıda olarak pirinç lapası iyi kilo aldırır diyorlar
biroglanannesi JartiyerliKedi 4 aylık kullanılır değil mi bende alıyım bari kilo alsın ya yoğurt felan da veriyim diyorum hipp Elmalı sütlü almıştım oda kilo yapmadı bu sizin attığınız daha iyi bunu deneyim
biroglanannesi JartiyerliKedi ne zaman bitecek bu 4 ay atağı birde dişimiz patlamış bizim oda huysuz yaptı sizde diş varmı
biroglanannesi JartiyerliKedi 4 kilo doğdu şuan 6700 kilo fazla kilo almamış aşıya götürdüğümde öyle söyledi doktor ya 4 ay atağı normal bu zamanlar dedi ama içim hiç rahat değil 😞
biroglanannesi JartiyerliKedi ayyy sağlıkla büyüsünler de bende çok takmayım artık diyorum sizinde oğlunuz vardı değil mi ☺️🥰
JartiyerliKedi biroglanannesi rica ederim💐 nickinide değişen çoksel olur bu arada🤣🤣 yoksa gıcık kapıyorum açıkça söyliyimde djdjdjdjdj