Bsrkaya sen çok zayıfmışsın ben 63 kiloyum ama bence kiloyla alakası yok alışkın değiliz herhalde

Derininmotheri her ilişkiden sonra eşim boşalıyor rahatlıyor ama ben hayla ister halde kalıyorum orgazm olamadığım için mi bilmem hayla sevişme isteğim devam ediyor

Ozge49595 ya eğer doktora gittiğinizde bu durumu sorarsanız tedavi veya herhangi birşey bana da yazar mısımız doktorun söylediklerini

Lagosiyawo işte sorun şu ki ben hiç boşalmadım mast yaparken bile yani kendim de kendimi tanımıyorum daha doğrusu ben mast da pek yapmadım gerçekten her ilişki sonrası üzülüyorum kendimi tamamlanmamış hissediyorum

Sevişme esnasında eşinizle konuşmanız bence çok daha etkili oluyor bu konuda ne hissettiğinizi yada onun ne hissettiğini bilmeniz başta çok önemli bende evliliğin ilk zamanları hep yarım kalıyordum daha sonra yarım kaldığımı işini bitirip kalkıp gidince onu boğasım geldiğini dile getirdim 😂 pozisyonu içimdeyken ne yapması gerektiğini konuşarak deneyerek bulduk

Bebekannesi1 ya biraz açıklar mısınız. Ne gibi bişey yapmamız lazım içindeyken, pozisyon hangisi olmalı.

Minegedik alışkın değiliz tabi bekarken hic oyle hareketlerde bulunmadım ki şimdi iki yapista soluk solugayim töbe yarabbi 😂 eew haliylen sonrada ortada ne zevk kalıyor ne birsey anca bacağımın ağrıdığı kalıyor üstüne birde sinir oluyorum kalk kalk yapmicamm bisey diyesim geliyor 😂

Blondie utanma çekinme yapıştır geç başka yerlere bakarak falan şöyle bir şekil canim

Cikolataliparfe bilmiyorum evlendiğimiz zaman sevmediğini zamanla aşık oldum sana diyor ne kadar doğru bilmiyorum

Minegedik benim de aynı valla ikinciye gücü kalmıyor bebeğim var xaten kalkıp duş alıyorum bende 🤣

Lagosiyawo

Lagosiyawo boşalma konusunu yazmışsınız ya klitoral ve vajinal bunu nasıl ayırt ediyorsunuz yani anlayamadım ben boşalıyorum ama hangisi bilemedim bilmediğim hangisi ise o nasıl oluyor merak ettim doğrusu 🙈

Yavrumbenim ilişkiye girerken klitorise dokunmadan boşalıyosam o vajinal oluyor vajinal olan daha uzun sürüyor orgazm anı öyle anlıyorum canım ☺️

Minegedik Söyle ki, eşimle yaşamış olduğum şeyin aslında orgazm olduğunu, kendi kendime yaparken anladım. Biliyorum biraz saçma ama öyle işte 😊