Kirpapatyasii Deren1234 işin zevk tarafını düşünün sadece. Eşinizin nasıl zevk aldığını izleyin. Aklınızdan başka şeyler geçirmeyin. Gayet yapılabilir olduğunu farkedeceksiniz
Babybaby Deren1234 valla benim yapmak hoşuma gidiyor ama çok ileri gittiğinde mide bulantısı olabiliyor istemsiz
Escobar Deren1234 yalarken zevk bile alıyorum bazen boşalıyorum spermi yedirmek istiyor ama asla yapamam bir iki kere denedi ama iğrenç
Bal10cuk Escobar 🤮🤮🤢🥴🥴 öyle bir şey olsa ben bidaha ilişkiye giremm ki kusmaktan hastanelik olrmyani oral yapmak bile berbat bei için de zaten oral sağlıksız bir şey ve zevk bile vermwz bana🥴🥴🥴🥴
Deren1234 incilikaftan o konuda dikkat ederim, gecelik giyerim, hafif makyaj ve cinsel ilişki sırasında ikimizde çekinmeyiz rahat rahat konuşuruz
Poncik Deren1234 ne güzel bizde işler tamam ama hic açık açık konuşmaz bende komussun istiyorum ama yok
Deren1234 Galiba birazda cinsel isteksizlikten kaynaklanıyor… Bu aralar çok isteksizim eşim istemediği sürece ben ilk adımı atamıyorum… Birlikte olurken de eskisi kadar haz alamıyorum. Büyün bunlar üst üste gelince Bi hayli canım sıkılıyor 😒