Perhan_sadife12 ipeksi of aynen ya bazen 1 2 gün güsulsuz duruyorum çoçuktan vakit zor buluyorum güsül almaya güsülsuz ken istemiyor birde güsul aliyoruyom hemen bozuyor 😀😩
Pnar45 Saevre gel sarılalım ozamn 😂😂 yorumlardan sonra gördümki sorun bizde bacım bi azgın olamadik🤪🤪
typeonegative ipeksi 1-her gün her dakika isteyebilirim 🥵😂 2-tabii ki ihtiyaç duyuyorum normalden daha fazla hatta ama eşimle anca oynaşıyoruz 😂 3-oral veya elle 😁
Pnar45 Riri doğru diyorsunuz valla zaten eşim sıkılmaya başladı bu durumdan dile getiriyor hiç istemiyosun hep ben istiyorum diye
Pnar45 Twogirlmom haklisiniz artık silkelenmem kendime gelmem lazım eşimede hak veriyorum bunaldı iyice
Twogirlmom Pnar45 evet öyle mesela burda eşinden istemesini bekleyen bazı kadınları göz önünde bulundur ya bi gün eşin pes ederse artık iş işten geçmiş olacak
Pnar45 Twogirlmom eşim diyor zaten sen böyle yaptıkça bende soğuyorum içimden gelmiyor söylemek sanki zorla yapıyoruz ben seni zorluyorum gibi oluyor diyor
Twogirlmom Pnar45 haber bekliyorum senden tepkilerini yaz özelden 😄😄😄 kim tutar kız seni yürü Bee göster ona dünyanın kaç bucak olduğunu
Aliciasierra Twogirlmom ahahahaahahah ben gaza getirmek şeysinden dedim 😄😅 gazı bizden başlaması ondaaann 😄
Aliciasierra Twogirlmom fena gaza geldi demek kiiii 😄😅😄😅 bende buradan gaza geldim ve eşimle 3 yıllık evli 6 aylık nişanlı kalma sürecinden bu yana ilk kez mesajda oynastim çok mutluyuuum 🤗🤗🤗