Yorumcuanneniz mamacita Alım gücü yok isterse 8000 olsun ama herşey bu kadar pahalıyken saçma oldu hayırlısı
mamacita Yorumcuanneniz İnsanlar şükür namazi kılacak nerdeyse. Enflasyon ortada, cidden çok sasiriyorum
Ballantines mamacita katılıyorum sana ki zaten kat ve kat zamlarla geri alınıyor elde var sıfır.diyecek okadar çok sey varki işte yeri değil 🤐 herşey ortadayken memnun olanlara ne mutlu
Yasak_elma mamacita Yetmezz diye düsünüyorum🤚Çünkü herşey aşırı pahalı ve bu zamlar gelmeye devam edecek yetmez buyüzden.Yılbaşıdan sonra aşırı zamlar gelicekmiş.Devletimiz kaşıkla verip kepçeyle geri alıyor
mamacita Yasak_elma aynen öyle alım gücümüz günden güne düşüyor ama insanlar şükredin diyor anlamiyorum
Ballantines Morvyy bekle bekle birazdan başlarlar,baska bi uygulamada tartisma basladi bile nankorsunuz demeler vuhuuu 😁
Yasak_elma mamacita Neye şükür edicekmisiz.Alamadıģımız onca seye ve hergün biraz daha ertelediğimiz ihtiyaclarimiza mı??
Deleted11 mamacita onu sayın cumhurbaşkanımızda söyledi, bizim paramız Türk lirası dedi 🤭 neyse Silivri soğuktur 😂
Ballantines mamacita dilimin hiç ayari yok ben okumakla yetineyim en iyisi yoksa sonu kötü 😆 ama varya ah ahhh
Ballantines mamacita en yakınımdan ne olduğunu bildiğim için bencede susalim buralarda usturuplu hahahahah
mamacita Yorumcuanneniz buna sevinen insanların zihniyeti belli zaten onlar için çok fark olacağını sanmıyorum. Ne demişler anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna soksan az😂