mamacita katılıyorum sana ki zaten kat ve kat zamlarla geri alınıyor elde var sıfır.diyecek okadar çok sey varki işte yeri değil 🤐 herşey ortadayken memnun olanlara ne mutlu
Asgari ücret
mamacita Yetmezz diye düsünüyorum🤚Çünkü herşey aşırı pahalı ve bu zamlar gelmeye devam edecek yetmez buyüzden.Yılbaşıdan sonra aşırı zamlar gelicekmiş.Devletimiz kaşıkla verip kepçeyle geri alıyor
Ballantines Allah sonumuzu hayır etsin
Yasak_elma aynen öyle alım gücümüz günden güne düşüyor ama insanlar şükredin diyor anlamiyorum
mamacita onu sayın cumhurbaşkanımızda söyledi, bizim paramız Türk lirası dedi 🤭 neyse Silivri soğuktur 😂
Morvyy bekle bekle birazdan başlarlar,baska bi uygulamada tartisma basladi bile nankorsunuz demeler vuhuuu 😁
Ballantines evet evet orayada yardirdim ahshahah
mamacita benimde 😂😂
mamacita dilimin hiç ayari yok ben okumakla yetineyim en iyisi yoksa sonu kötü 😆 ama varya ah ahhh
Ballantines insanlar fikrini bile söylemiyor artık şu geldiğimiz hale bakın deliriiciiim😂
mamacita Sevinenler en fazla 2 ay sevincini sürdürebilecek
mamacita en yakınımdan ne olduğunu bildiğim için bencede susalim buralarda usturuplu hahahahah
mamacita ne güzel memleketini hatırlatıyorum 🤭😂
Yorumcuanneniz buna sevinen insanların zihniyeti belli zaten onlar için çok fark olacağını sanmıyorum. Ne demişler anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna soksan az😂
Ballantines kuzenim yazmış😂😂