birburakannesi bende ayağım ısınsın diye eşimin ayağından ayırmam canlı sobam benim 🥰 😅😅😅
Takıntınız olan şeyler? 🤭
Popy_ bak okurken bile ürperdim😫😫😅
birburakannesi bi misafir gelip gidince duvar silmek perde yikamak halı silmek koltuk silmek herseyi silip yikamak cildiricam
birburakannesi Valla benim de öyle, eşimin evlendikten sonra alışması biraz zor oldu ama alıştırana kadar tek kavgamız buydu neredeyse şimdi gittiği her evde kapıdan girdiği an terlik istiyor rahat edemiyorum pis hissediyorum diyor hahahah😂 Hele bir de yazın gelen misafir… Terlik giymez, çorap giymez…🥺
1bbby hepsini anladim da duvar silmek nedir bacım ya 😅
leosmom ay tam nefretlik yaa, çıplak ayakla dolaşanlar da oluyo ya bide 🤢
birburakannesi duvara değiyolarsa. Kim nereye sürtündü nasil takip edem . Sürü halinde misafir geliyor bize😂😂😂
1bbby evi komple degistir biri gelip gidince daha rahat olur sana 😅😅 daha az yorulursun 😅😅
birburakannesi ben biyere gitsem lavaboya gidemiyorum ya resmen. Tiksiniyorum. Yeremi bastilar yeremi sicrattilar. Zaten bende klozet fobisi var sevmiyorum😂en iyisi herkesin kendi evi si mis gibi
birburakannesi Ay benim de var. Bakamıyorum asla. Yazınca bile içim tuhaf oluyor. 5 senelik evliyim, eşimin ayağının dokunmasına yeni alıştım. Ona da ayaklarımı ısıttığı için katlanabiliyorum muhtemelen 😂
Kendi çorabım dışında kimsenin çorabına da dokunamam. Makineye atarken eşimin çoraplarını başka bir kıyafetle tutar atarım. 😂
birburakannesi yok kiz oyle cok param gider okdr zengin degilim. Zaten su koronadan sonra kimse gelmiyo sukur ben gidersem esimin zoruyla gidiyorum eve geliyoruz beb oglum ve esim banyoda soyunuruz . El yuz yikanir ustumuzu degistiririz oglumuda bıcı yaptiririz ohh mis gibi valla biyere gidip gelince coraplari eve girmeden cikaririz. Elbiselerde direk kirli sepetine .ben nanyagim siz bnm gibi olmayin😂😂
birburakannesi Neyse, ağlamayacağım.😂😂🙊
1bbby eve kadar tutuyorsun o zaman 😅😅😅
Marbled hahahahahs yemin ederim öyle bensin ki😅😅😅 asla çorabını da dokunamaam çamaşırların içine atar öyle atarkm makineye 😅
1bbby hahaha aslında manyaklık değil, olması gereken hijyen bence 😅
birburakannesi Sadece ağız sapirdatmasi🤣 Okuduklarimin yaninda benimki takinti degilmis tak’mış sadece 🤣 Yazik ay o kadar seye takılmayın 🤣 Suan ciplak ayakla yaziyorum djwnfjejs
birburakannesi 😂😂 En azından tek değiliz, bence normal olduğumuzu gösterir bu 😂😂😂😂
Kedilerin patileriyle oynayınca eşim, “Onlarınki ayak değil mi ama alınıyorum” diye takılıyor😂😂
birburakannesi
*Giysileri dolaba açık renkten koyu renge doğru sıralarım
*Ütü yaparken askı renklerini kiyafet rengine göre seçerim ayni renk yoksa zıt renk takmam mesela kırmızıya yeşil gibi
*Paspas yaptığımda kurumadan kimse basamaz izden nefret ederim
- Mutfak devamlı derli toplu olmalı gözüme dağınık görünecek hicbisey ortada olmamalı
*Karşımda biri esnedimi onun nefesi sanki bana gelmiş gibi iğrenirim - Konuşurken bana dokunulmasından hoşlanmam
*Yanımda yüksek sesle kahkaha atana illet olurum o an çok keyifliysem birden tam tersi olurum,gerçi bu biraz görgü kuralı takıntı değilde. - Cak cak sakız çiğneme sesini sevmem
Daha vardaa susayım bayaaaa sıralamışım ne takıntılı kadınmışım 😆
Ballantines Aslında bunların birçoğu bende de var ama ayak hepsini geçer 😁
birburakannesi 𝘴𝘶𝘢𝘯 𝘣𝘦𝘯𝘪𝘮 𝘩𝘶𝘺𝘭𝘢𝘳𝘪𝘮𝘪 𝘺𝘢𝘻𝘥𝘪𝘯𝘪𝘻.𝘣𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘺𝘢𝘵𝘢𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘷𝘴 𝘰𝘵𝘶𝘳𝘶𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘣𝘪𝘳𝘪𝘯𝘪𝘯 𝘣𝘢𝘯𝘢 𝘥𝘦𝘺𝘮𝘦𝘴𝘪𝘯𝘥𝘦𝘯 𝘨𝘪𝘤𝘪𝘬𝘬 𝘬𝘢𝘱𝘪𝘺𝘰𝘳𝘶𝘮 𝘬𝘶𝘤𝘶𝘬 𝘤𝘰𝘤𝘶𝘬 𝘰𝘭𝘴𝘢 𝘥𝘢𝘩𝘪𝘪 𝘵𝘢𝘣𝘪 𝘬𝘪𝘻𝘪𝘮 𝘩𝘢𝘳𝘪𝘤😀.𝘣𝘪𝘳𝘥𝘦 𝘣𝘢𝘻𝘦𝘯 𝘦𝘴𝘪𝘮 𝘴𝘢𝘤𝘪𝘮𝘢 𝘺𝘢𝘯𝘭𝘭𝘪𝘴𝘭𝘪𝘬 𝘦𝘭𝘪 𝘵𝘢𝘬𝘪𝘭𝘪𝘳 𝘯𝘦𝘧𝘳𝘦𝘵 𝘦𝘥𝘦𝘳𝘪𝘮 𝘴𝘢𝘤𝘪𝘮𝘢 𝘥𝘰𝘬𝘶𝘯𝘶𝘭𝘮𝘢𝘴𝘪𝘯𝘥𝘢𝘯.