• Muhabbet
  • Takıntınız olan şeyler? 🤭

birburakannesi herşey eşit ve düz olacak (sırf bu yüzden banyo seramiklerimi değiştim) bende ayak fobisi değilde yaz kar kış fatketmez asla çorap giyemem giyersem su gibi olurum terden fenalık basar
Gece teras ve dış kapıların olduğu girişlere üst üste ses yapacak şeyler dizerim (hırsız falan girerse ses yapsın 🤷‍♀️😅😅
Bide yanımda ağzında bişey şapırdatan biri olursa kıpkırmızı olurum acayip sinirleniyorum 😰

Deleted16 yalnız olmadığıma o kadar sevindim ki 😁 hiç unutmam bi gün misafirlikte patlayacaktım eve zor attım kendimi

Deleted16 hijyen açısından dikkat etmek güzel aslında 🥰 ne kadar temizde gözükse bakteri yuvası haliyle

Lagosiyawo agzini sapirdatan birine sende aynısını yapacaksın ki anlayacak, Ay nefret ediyorum ya o tiplerden. Agzinjn içindeki enzimleri duyuyoruz resmen 🤦‍♀️🤦‍♀️

Kapı arkalarına biseyler dizmek de iyi fikirmiş 😅

birburakannesi ay deme öyle ben hic terlik sevmem aksine gittigimiz yerlerde terlik hic giyemem banada o terlikler pis gelir kokuyomus gibi gelir kendimde gercekten asla terlik giymem o yuzden yanimda tasimam 😅

Lagosiyawo kapı önüne ses yapacak seyler dizmek iyi fikirmis ya sevdim iyiki dedin 🤭 eşim gece işteyken tek kaldigimda altta oturuyorum ya ustten biri girdiyse ustte oturunca alttan girerse korkusuyla sabaha kadar uyumuyorum denicem bu dediklerini en azindan 2 dk olsa gozumu kaparım 😆

Ballantines korkma canım benimde dubleks üstte bi küçük odam bi terasım var orayı genelde kapatıyoruz kışın soğuk diye altta oturuyoruz bende binalarda yapışık bende korkuyorum yan teraslardan biri çok rahat girer diye bende öyle bi kaç bişey üst üste e koyarım rahat rahat otururuz

Lagosiyawo üst katın kapısına dıştan demir yaptırcaktı sözüm ona kac ay gecti işine gelmiyo ev hapishane gibi olucakmış goruntusu çirkinmiş benim korkmam umrunda degil valla . Bu gece dedigini denicem ama tesekkurler fikir icin 🤗🤗