Hayat_ Robot süpürge degil ama normal süpürgeden blenderdan falan korkardi benim oglumda saklamadim kucagimda yaptım hepsini alıştı şimdi
Kızımın robot supurge korkusu
Pcoslu1anne iste bende ona şaşırıyorum normal supurgeden vs hic korkmaz bundan korktu
Hayat_ Bi iki gun sonra tektar yaklaştırın sonra oyuncak sanip pesinden ayrılmaz
Hayat_ bir süre sonra alışmaya başlar o uyuduğunda falan calistirirsiniz akli erince de korkmaz bence neden iade ediyorsunuz ki ?
Hayat_ ilk gün benimkide korktu şimdi tepesinden inmiyo hatta kırdı geçen gün 🥲
Kuzu bizim yeğen de öyle 3 yaşına girecek nisanda bize gelmek için ağladığı zaman teyzemin bizde robot var diyorum hemen annesine teyzemde bobot var gitmeyelim diyor mesela tansiyon aletinden süpürgeden de aynı şekilde korkuyor değişik bebeler 🥰
Cicilibicili aglayinca falan cok uzuldum etkilenmesinden korktum
Hayat_ anne yüreği ☺ bir sure görmesin sonra bir oyuncağını vs üzerine koysanız beraber gidip gelince komigine gider belki
Hayat_ yaa peki hangi modeli kaça aldın canım ben de alcam aşırı zamlandı alamıyorum ağlıcam
Sananebesalak ben vileda markasi olani aldim canim yurtdisindan aldim boyle bim gibi markete gelmis 99 euroya düşmüş anneminkini actik kullandik salonunda cok kırıntı döküntü vardi masa altında hepsini temizledi haznesine baktim sasirdim cidden bu kadar iyi beklemiyordum
Nurisdeniz34 ya iste canım bende ona sasiriyorum kizim boyle degisik degisik böcek oyuncaklar dan korkmaz yuksek sesli supurgeden korkmaz bundan korkmasi beni sasirtti cidden bir yandan cok uzuldum gercekten icim parcalandi
Hayat_ arkadaşımın kızı da ilk aldığında 18 aylikti. İlk basta o da çok korkmuş hatta yerinden kalkamamis ama şimdi alışmış. Peşinden gidiyormuş oynamaya falan çalışıyormuş. Madem aldınız lazım bisey oyun haline getirerek göstermeye çalışın
Hayat_ benim oğlumda 15/16 aylık falanken almıştım bende gördü oda ağladı ama çok işime de yarıyordu bi çözüm bulmam gerekti eşim üzerine ışık topları koydu bu fisherprice oyuncak topları varya ışığıda kapadık onu görünce çok hoşuna gitti disko havası gibi müzik açtık oynadık sonra ışığı açtık onu gördü öyle bi inceledi altını üstünü bir iki derken alıştı sonra kovalamaya üstüne oturmaya falan bile çalıştı 😅