zarifhanim Twogirlmom Kullanmadığım için o kadar habersizim demek ama hep hoş bir izlenim vermişti o ferahlık hissi 🥲🥲
Miskin2 ipeksi Chesterfield içiyordum naneli ama kaldırdılar ne alakaysa..😐 Suan kent içiyorum en hafifi 😂
Twogirlmom Miskin2 bende mentollü chester içiyordum şimdi normal chester a geçtim kent daha mı iyi acaba?
birburakannesi Miskin2 ayyy kutusu ne güzeldi demi, birde çıt diye patlaması. Kutusunun rengiiii .. cagniiim sigaram cok özledim 😫😫😫
zarifhanim ipeksi Aa buradaysanız Nosso Premiumda gördüm nargile alanı ayrı normal oturma alanı ayrı birde ücretsiz çocuk oyun alanı vardı. Tavsiye edilir bir mekan Hoşnudiye mahallesinde 😊
Miskin2 birburakannesi Daha az önce aynı cümleleri Bi arkadaşa yazdım. 😂 ben de çok özledim yiiiaaaa🥲
birburakannesi Miskin2 unv kampüsünde ne içerdik😔 anılarım canlandı ya, keske bulabilsem bi yerlerdennn
yoyohatun Mentollü içenlere bir öneride bulunayım kuruyemişçilerde mentol satılıyor sigarayı yakmadan önce yine izmaritinin içine koyup patlatıyorsunuz 😄😄