zarifhanim ipeksi Aa buradaysanız Nosso Premiumda gördüm nargile alanı ayrı normal oturma alanı ayrı birde ücretsiz çocuk oyun alanı vardı. Tavsiye edilir bir mekan Hoşnudiye mahallesinde 😊
birburakannesi Miskin2 ayyy kutusu ne güzeldi demi, birde çıt diye patlaması. Kutusunun rengiiii .. cagniiim sigaram cok özledim 😫😫😫
Miskin2 birburakannesi Daha az önce aynı cümleleri Bi arkadaşa yazdım. 😂 ben de çok özledim yiiiaaaa🥲
birburakannesi Miskin2 unv kampüsünde ne içerdik😔 anılarım canlandı ya, keske bulabilsem bi yerlerdennn
yoyohatun Mentollü içenlere bir öneride bulunayım kuruyemişçilerde mentol satılıyor sigarayı yakmadan önce yine izmaritinin içine koyup patlatıyorsunuz 😄😄
ipeksi zarifhanim Biliyorum orayı canım babamın patronunun oğlunun sevmiyorum onlari da mekan belki güzeldir de başka yere giderim ben yine de sağol 🤗
Aliciasierra ipeksi Winston selender blue içiyorum. Mentoll satılıyor bilmiyorum nerede ama kuzenim getiriyor bana arada minik toplar sigaranın içine koyuyorsun patlatıp içiyorsun mentollü elmalı böğürtlen felan denedim hepsini😊
yoyohatun ipeksi yukarıda yazmıştım da görünmemiş 😅 kuruyemişçilerde falan var ya da çok sigara çeşidi satılan yerlerde