Brvnonk trendyola cantoy mağazacılık yazarsanda bakabilirsin canım. Ben bizim buralarda bulamamıştm. Bulup alırsın inşallah
Üstü açık yatma
TombulHatun teşekkür ederim canım inşallah bulurum bulamazsam da alicam her türlü bakalım
Brvnonk uyku tulumu al rahatına bak ben aldım cok iyi oldu
Brvnonk bnm öyleydi uyku tulumu tek çare
- Düzenlendi
Brvnonk canim bnm oglumda ayni çok hareketli yatar surekli doner durur. Ve yorgana tekme atiyor hep. Her uyandigimda örtüyordum ama. Yinede icim rahat etmezdi. Oglum saga donse uyanirim sola donse uyanirim ben. En son alisveris yaparken bi tulum gormustum oyle kalin ki yorgan gibiydi hemen aliverdim. Cok sicak tutuyor. Tulum bnce tek cozum corp da giydiriyorum ince bi tane .rahat ediyoruz
Odadaki ısıya göre alıyorum ben birde tulum şeklinde deil de pakket şeklinde fermuarlı olandan
Brvnonk benim bebeğimde çok acıyor üstünü bizim kurtaricimiz uyku tulumları , çok işe yarayan birşey hem üstü acilsada üşümez çocuk o tarz birşey bakabilirsin lwc waakikide çok güzel modeller ve çeşitleri var
Hepinize çok teşekkür ederim aldırdim az önce esime carsida 🙏🙏inşallah çözüme ulaşırım saolun❤️❤️
Brvnonk yok terlemiyor hiç usumuyorda.