Brvnonk trendyola cantoy mağazacılık yazarsanda bakabilirsin canım. Ben bizim buralarda bulamamıştm. Bulup alırsın inşallah

Brvnonk hayır çorapsız. Ayakları hep sıcacık uyanır uyurken hiç çorap giydirmem iyi değil

Brvnonk canim bnm oglumda ayni çok hareketli yatar surekli doner durur. Ve yorgana tekme atiyor hep. Her uyandigimda örtüyordum ama. Yinede icim rahat etmezdi. Oglum saga donse uyanirim sola donse uyanirim ben. En son alisveris yaparken bi tulum gormustum oyle kalin ki yorgan gibiydi hemen aliverdim. Cok sicak tutuyor. Tulum bnce tek cozum corp da giydiriyorum ince bi tane .rahat ediyoruz

Brvnonk iki oğluma da 3. aylarından itibaren uyku tulumu kullandım icim rahat bi şekilde uyudum o yüzden 🤌🏼

Odadaki ısıya göre alıyorum ben birde tulum şeklinde deil de pakket şeklinde fermuarlı olandan

Brvnonk benim bebeğimde çok acıyor üstünü bizim kurtaricimiz uyku tulumları , çok işe yarayan birşey hem üstü acilsada üşümez çocuk o tarz birşey bakabilirsin lwc waakikide çok güzel modeller ve çeşitleri var

Hepinize çok teşekkür ederim aldırdim az önce esime carsida 🙏🙏inşallah çözüme ulaşırım saolun❤️❤️