Kizlar merhaba benm oğlum çok üstü açık yatıyor sürekli gidip örtsem de saniyesine aciyo bnde uyuyor oluyorum bu şekilde de grip öksürük yaşıyoruz napabilirim bu durum için dün sünnet için tahlil aldılar 24 sünnet ama bu gidişle olmicak gibi hastalığından. Üstünü açmaması için napabilairim çok üzülüyorum artık

Canım bende aynı sorunu yaşıyordum çareyi uyku tulumları dan aldım o biraz sıcak tutuyor bence

Brvnonk bende yeni aldım uyku tulumu içine sadece askılı giydiriyorm sabah uyanıyo sıcacık ayağnda çorap yok ayakları bile açık olmasına rağmen sıcak ben çok memnun kaldım

Evinizin derecesine uygun tulum alır ve içini de uygun kıyafetle giydirirseniz terlemez. Uyku tulumu en büyük rahatlık

Brvnonk [upl-image-preview url=//i.imgur.com/UxKjDvf.jpeg]
      Ben bunu aldım 9 aylık kızım 24 ay aldım biraz bol ama rahat etsin 23 derece odası kızımın

Brvnonk uyku tulumu al benim oğlumda aynı daha 3aylik ama bir gidiyorum ki üstünü açmış gece boyu üstünü örtmek ten bı hal oluyorum o yüzden uyku tulumu aldım rahat ettim

TombulHatun bizim 26 derece bide ev sıcak onda sorun yok ama üstünü açınca buz gibi oluyor ağzı burnu grip olmuş bide tulumu da var ama korkuyorum işte bu sefer terletir daha kotu yaparm diye

Brvnonk doktora kalsa 23 24 ideal diyor ama kıyamam uyuyanın üzerine kar yağar derler. benim aldığım kalın siz ince olanlardan da alabilirsiniz evin dıcaklığına göre tog ölçüleri var bunların ben 23 derece diye 2,5 tog olanı aldım siz 1.5 tog alabilirsiniz bebeğin odası sıcaksa bi araştırın en güzeli uyku tulumu gece üstünü açtımı diye düşünmezsin

Brvnonk Benim oğlumda o şekildeydi trendyolda arama kısmına pamuk pazen uyku tulumu yazarsanız çıkar ondan aldım uzun kollu olanını çift kat pazenden oluşuyor öyle rahat ettim ettim ki hiç örtmüyorum artık ğzerini hastada olmuyor şiddetle tavsiye ederim

Brvnonk biz bu zamana kadar uyku tulumu kullandık hep çok memnun kaldım ayaklarına da çorap giydirmem asla sıcacık uyanır içine sadece iç çamaşırlarıyla giydiriyorum evinizin derecesine göre tog değerine bakıp alırsınız zaten üzerinde yazıyor kaç derecede içine ne giydirmeniz gerektiği. Bu sene alamadım ama uygun uyku tulumu bulamadım hep küçük var yaşına göre iri bir çocuk diğer sene giydirdiğim 5 6 yaş olan olmuyo şuan.uyandıkça gidip odasına bakıyorum üstü açıksa örtüyorum ama zaten sıcacık oluyo