Merhaba, 10 gündür evliyim, daha birlikde olamadık, izn vermiyorum yaklaşınca kasıyorum kendimi, korkuyorum ne yapa bilirim 🤷🏻♀️
Yeni evliler????????♀️
Canım benim n’aptın sen 😂 elbet olacak yani kaçarın yok 😂 bir an önce yap bence buna yapılabilecek bişey yok ilk birleşene kadar sonrasında bişe yok zaten kendini ne kadar kasarsan o kadar acır ama
😂😂😂Kendim aklıma geldi bi an, bende de 2 hafta sürmüştü, resmen yaşlanmıştım dertten yapana kadar😂 ve sonra dedim ki bu kadar strese ne gerek vardı😄 herkes de değişir ama acımıyor gerçekten😄
Ayn321 yaa canim kasma kendini bende çok korkuyodum adeta ölüm gibi geliyodu bana biz tarafdada gerdek gecesi olmasi muhakkak olmasa rezillik oluyo resmen kapida haberi bekliyolar yoxsa bende isdemezdim ama korkucak bisiy yok oluyo bitiyo kendini ne kadar kasarsan okadarda canin acir rahat ol sadece ve eşine güven oda nazikce yaklasir sana
Aynen bencede bak böyle yaparsan gerçekten eşini kendinden soğutucaksın arkadaşın dediği gibi sakın kasma kendini rahat ol bende korkuyordum eşim bana çok destek oldu oda muhakkak sana destek olacaktır belki aileniz torun bekliyordur siz daha işi yapmamışsınız bence bu kadar zaman çok fazla canım daha ilk günden adamı soğutma kendin den
Canım benim eşim benden soğuyacak gibi düşüncelere kapılıp sakın kendini daha da kasma, öyle şeyler olacağını sanmıyorum gerçekten seviyorsa. Ayrıca biliyorum sende biliyorsun acımayacağını ama işte yapamamak🙄 bu öğütleri hergün kendine sende veriyorsundur eminim . Tedavisi var bunun bence araştırmaya başla, Dua’da araştır ayrıca seni rahatlatması için. İnşallah atlatırsın😞 emin ol çok kolaymış. Denediğinize eminim ama kayganlaştırıcı da deneyin. Ben yaptıysam herkes yapabilir😢
Fatma evet, seviyo, destek oluyo. Ama bazen naz yaptığımı düşünüp sinirleniyo. Tedavisi var ve çoook paha🤦🏻♀️ Onu söyleyince delirdi zaten 3 günlük tedaviye o kadar paramı vercez)) muayineye gitcem ama belki doktor beni rahatlatan bir cümle söyler. Bakalım artık 😭 her kes yapıyo ya ben bu kadar beceriksiz oldugimu düşünmüyordum. Çok kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın.