Merhaba, 10 gündür evliyim, daha birlikde olamadık, izn vermiyorum yaklaşınca kasıyorum kendimi, korkuyorum ne yapa bilirim 🤷🏻‍♀️

Canım benim n’aptın sen 😂 elbet olacak yani kaçarın yok 😂 bir an önce yap bence buna yapılabilecek bişey yok ilk birleşene kadar sonrasında bişe yok zaten kendini ne kadar kasarsan o kadar acır ama

😂😂😂Kendim aklıma geldi bi an, bende de 2 hafta sürmüştü, resmen yaşlanmıştım dertten yapana kadar😂 ve sonra dedim ki bu kadar strese ne gerek vardı😄 herkes de değişir ama acımıyor gerçekten😄

Nisa “tamam bak bu gün kesin yapıcam” diye diye resmen o kadar zaman geçti 🤦🏻‍♀️ bi yapa bilsemmm 😭

• Nisa bunu yanıtladı.

Fatma ay darısı başıma 😁😁😁 bi uyusam, bide olduktan sonra uyansam keşke😁😁

Ayn321 canım kasma kendini ne kasarsan o kadar acıyacak çünkü sonra diyeceksin ki bu muydu yani 😂😂

Ayn321 Teknoloji o kadar ilerleseydi Wi-fi ile bunu da hallederdik demişti eşim 😂 hiç unutamayacağın bir gün olacak keyfine bak bence🙈

20 gün sonra

Ayn321
            Okadar süre beklediysen eşin bence soğuya bilir bende çok korkmuştum çervremdekiler okadar abartılar ki inanamasın ama gerçekten korkacak bişey yok birazcık canın yanacak okadar rahat ol kendini kasma rahat ol olduktan sonra boşuna bu kadar korkmuşum diyeceksin

Rasev hayır 😭 vaginismus hastalığı oldugunu düşünüyorum( doktora gitmem ona bile korkuyorum.

Hira ama bu istemsizce oluyo, kasılma filan. Ayaklarım bir birine kitleniyor sanki. Vaginismus olduğumu düşünüyorum. Doktora gitmem gerek tedavisi var 😭

Ayn321 yaa canim kasma kendini bende çok korkuyodum adeta ölüm gibi geliyodu bana biz tarafdada gerdek gecesi olmasi muhakkak olmasa rezillik oluyo resmen kapida haberi bekliyolar yoxsa bende isdemezdim ama korkucak bisiy yok oluyo bitiyo kendini ne kadar kasarsan okadarda canin acir rahat ol sadece ve eşine güven oda nazikce yaklasir sana

Rasev Keşke bende de kapıda bekleyen olsaydı belki kendimi o zaman acısa korksam bile zorlardım 😐 böyle çok rahat oldum belki, bilemiyorum. Her gün denemekden bile sıkıldım. Evliliyin tadını çıkaramaz oldum) boşuyacak sonunda beni 😁

Ayn321 bak bugun bi deneyin kendini kasma esinde sana desdek olur nazikce yaklasir kasma sakin kasarsan acir ki acisida 1daakka bile degil

Aynen bencede bak böyle yaparsan gerçekten eşini kendinden soğutucaksın arkadaşın dediği gibi sakın kasma kendini rahat ol bende korkuyordum eşim bana çok destek oldu oda muhakkak sana destek olacaktır belki aileniz torun bekliyordur siz daha işi yapmamışsınız bence bu kadar zaman çok fazla canım daha ilk günden adamı soğutma kendin den

Canım benim eşim benden soğuyacak gibi düşüncelere kapılıp sakın kendini daha da kasma, öyle şeyler olacağını sanmıyorum gerçekten seviyorsa. Ayrıca biliyorum sende biliyorsun acımayacağını ama işte yapamamak🙄 bu öğütleri hergün kendine sende veriyorsundur eminim . Tedavisi var bunun bence araştırmaya başla, Dua’da araştır ayrıca seni rahatlatması için. İnşallah atlatırsın😞 emin ol çok kolaymış. Denediğinize eminim ama kayganlaştırıcı da deneyin. Ben yaptıysam herkes yapabilir😢

Rasev her gün deniyoruz zaten 😐 denememek için çabuk bile uyuyorum ama kaçış yok) oda evet destek oluyo ki, 1 aydır artık sabrediyo. Ama nereye kadar. O kadar çok istiyorum ki atlatmayı(

Hira

Hira destek oluyo zaten, ara sıra naz yaptığımı düşünüyor kızıyor bazen ama sabr ediyo. İşin kötü tarafı da o ki, evet her kes gözünü dikmiş torun bekliyo(( Bi atlatsam..

• Hira bunu yanıtladı.

Fatma evet, seviyo, destek oluyo. Ama bazen naz yaptığımı düşünüp sinirleniyo. Tedavisi var ve çoook paha🤦🏻‍♀️ Onu söyleyince delirdi zaten 3 günlük tedaviye o kadar paramı vercez)) muayineye gitcem ama belki doktor beni rahatlatan bir cümle söyler. Bakalım artık 😭 her kes yapıyo ya ben bu kadar beceriksiz oldugimu düşünmüyordum. Çok kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın.

Ayn321 canım gerçekten korkucak bişey yok rahat ol bir aydır yapmamışsın normal değil İki dk lık iş okadar acımiyor bile bak eğer korkuyla stresle ilişkiye girsen de bazen kan bile gelmez onun için rahat ol kasma kendini ve yap işini