Bi bakarmisiniz rica etsem acillllllll
Kbr18 sana onerebilecegim tek şey tedaviden kaçma kendin cozemezsin öyle olsa 1 buçuk yıldır çözerdin zaten
dolapfaresi katılıyorum size👍
Kbr18 bi uzmana danış canım burda bizim vereceğimiz akıl ya da fikirler ile olmaz bu iş. Tedavini ol hayatı kendine de kocana da zehir etme 😌
Kbr18 anlamadığım şey 1 buçuk senedir evlisin hala bakire misin yani orayı tam anlamadım evlendiğim ilk günde bile hiç korkun olmadığı için bilmiyorum böyle şeyleri yanlış anlama yada ilk geceniz oldu ama diğer ilişkilerde acır diye mi korkuyorsun? 🥺
Canim korkacak hic bisey yok emin ol. Bende korkuyordum ve dedim ki elbet bir gün olacak uzatmanın anlamı yok. Ve kendimi rahatlattım. Emin ol olduktan sonra bu muymuş diyeceksin 🙂💜
Anonimhatun evet canım hiç olmadı maalesef bu bi korku eşim de çok korktuğumu gördügü için o an bırakıyoruz
Kbr18 canım belki sana da yardımcı olur burda Bi hanım efendi demişti hatta bir bayan da ondan duyup yapmış ve dua etmişti.
Bildiğimiz bu mumlar varsa ismi varmi bilmiyorum bu uzun mumlar varsa ona prezervatif takip kendi kontrolünde yavaş yavaş sok bu rahatsızlıktan dolayı mı yaptı tam hatırlamıyorum ama belki sana da yardımcı olur
Kbr18 bi an once tedavi görmelisiniz cok uzun bir süreç değil bildiğim kadarıyla uzarsa süreç eşinle aran bozulur evliliğiniz sonlanabilir bunlarida düşünmek lazım. Atlattig8niz zaman bunun icin mi korktum diyeceksiniz ve cok zevk alacaksınız emin ol. Hiç korkulacak bisey degil.
Kbr18 trendyolda falan vajinismus setleri satılıyor. Onlardan alıp aynanın karşısına geçip kendi kendine sakince deneyebilirsin. Bir kaç kişiden öyle duymuştum o setlerle vajinismusu yenen. Oraya bir şeyin girebileceğini kabul etmiyormuş beyni kendi ayna karşısında yavaş yavaş yapa yapa halletmiş. Deneyebilirsin sende
Kbr18 Doğal yollarla bir yolu yok bunun tedavi olmanız şart. Açıkçası eşiniz için fazlasıyla zor durum ve kendinizden geri itersiniz bu durumdan ötürü
Kbr18 bende senin gibiydim 2 yıl yapamadık hep sürtünerek rahatlardı eşim. çok kötü bi durum. Bacaklarım titrerdi her denediğimizde azıcık girse içine ağlardım acıyor diye. Ama bi gün arabadaydık tam üstüne cıktım hop içine girdi şok olduk. Acımadı, korkmadım da. Üstte ol sen ben böyle yendim korkumu. Kontrol bendeydi ama hala daha şaşırıyorum nasıl oldu o gün diye. İnan acıyacak bişey değilmiş hiç. Boşu boşuna zaman geçmiş.
Antisosyalmom evet çoğu kişi sen üst de ol diyolar ama yenemedim bi türlü siz doktora gittiniz mi hiç bü süreç de
Kbr18 hayır gitmedim korkuyordum zaten doktor muayenesinden de. Ama kendi kendime çözdüm. Gerçekten acımadı hiç bişey hissetmedim. Ama eşim hep nazik ve yavaş davrandı hızlan dediğim halde yavaştı.
Antisosyalmom bende gitmek istemiyorum kendim yenicem dua edin lütfen bana sizin başınız dan geçmişcok zor bi durum sizde iyi biliyosunuz ztn
Kbr18 en kısa zamanda inşallah yenersin canım. Ah ah anlamam mı seni hiç. Çok zordu ama geçiyor bi şekilde. Sen relax ol yeter.
Antisosyalmom sizin çocuğunuz falan oldu mu hemen iki sene snra yani eşim cok istiyo çocuk tabi bende doktora gittiginiz çocuk için yani
Kbr18 çocuk düşündükten 5 ay sonra oldu canım. Korunmayı bırakınca hemen olmadı doktor normal demişti.
Antisosyalmom hm anladım canm inş şu durumumu allarım dan snra benim de olur🤦♀️