Şimdi ablalarım kardeşlerim benim bi derdim var yaklaşık 1.buçuk senedir evliyim eşimle hala ilişkiye giremiyorum ne kadar cok istesem de olmuyor bi korku var içim de benim bunun araştırmasini yaptım doktora da gittim bu bi hastalıkmış vajinismus bu hastalıgın adı doktor 3 gün için de çözeriz dedi ama ben kaçtim ondan da korktum bazi egzersizler veriyormuş hala da kaçıyorum aranız da bu durumu yaşayan var mı varsa naptınız bana yardımcı olun lütfen psikoloji olarak da iyi durum da degilim eşimle ben bebek istiyoruz ama biz daha ilişkiye bile giremedik bildiğiniz bana önereceğiniz doğal yollarla bunu aşa bileceğim ne var acaba acısız veya da benim hissetmemem gerekiyo hissettiğim an eşimi itiyorum oyüz den hissetmemek gerek 🥺
Bi bakarmisiniz rica etsem acillllllll
Kbr18 canım korkma ya herkesin başına gelen şey sonuçta hatta gelecekte bağımlısı olucaksın🤪a ben bundanmı korkuyordum diyip kendin isteyeceksin emin ol. Tedavi olmazsan bunu nasıl yeneceksin ki psikolojik durumunda iyi değilse ozaman bi psikologlada konuş sonra tedaviye başla İnşAllah düzelicek herşey 😊
JartiyerliKedi
Okadar cok istiyorum ki eminim ben bundan mı kaçmişim dicem den ama ne yapsam olmuyor eşim de saldı bende tedavi olmak için cesaretim yok kızlıgım bile bozulmadı psikolojim iyi değil sürekli bunu düşüyorum kendi kendime yenmek istiyorum artk bildiğiniz önerebileceginiz bişeyler söyleyin de bende kurtulayım artık😏
Kbr18 dediğim gibi önce bi psikologa danış sonra mutlaka tedavine başla 😊sen bunu yapa bilirsin emin ol çok kolay geçecek yavaş yavaş küçük küçük egzersizler yapıp sonunda başaracaksın burayada post açarsın artık 😊
JartiyerliKedi herkesin güveni bana karşı tam ben neden kendime güvenip yenemiyorum birgün gerçekten yapabilecek miyim eşimle bende diğer eşler gibi olabilecekmiyim cok üzülüyorum cok aslın da normal de asla pes etmeyen güçlü bi Aslan burcuyum ama bu hastalık beni yendi 😞
Kbr18 ilk gün ben yapamamıştım eşim geldikçe itiyordum tamam sakinim bi dk nefes alıyım ay nefesım kesildi dur nefes alamıyorum böyle tuhaf oluyordum acıyordu da ertesi gün oldu ön sevişme daha uzun sürdü eşim biranda yapınca bi çığlık attım ama bitti şimdi bağımlıyım 😅
Rouge evet👍😊ve başara bilmek için bi yerden başlaman gerek
JartiyerliKedi artk başlamam gerektiginin farkın dayım 🤙🏻
- Düzenlendi
Kbr18 şuan bir derin nefes alın kalkın hazırlanın güzel bir gecelik giyinin kremler kokular kendinizi iyi hissedeceğiniz şeyler yapın. Eşiniz uyuyorsa güzelce öperek uyandırırın acele etmeyin ten temasınız olsun aklınıza ilişkiye gireceğiniz gelmesin Altan güzel sakın bir müzikte açabilirsiniz. Dokunun birbirinize siz iyice gevşedikten sonra zaten acı filan olmayacak zaten inanın acımıyor. Zevke geldikçe vulvanız ıslanacaktır Buda birleşmeyi kolay hale getirecek. Ve emin olun cinsel birliktelik sonrası eşinizle aranızdaki o sevgi bağıda güçlenecek. Kendinize güvenin hiç bir korku sizin önünüze geçemez lütfen önce inanın ve bir adım atın❤️ Geceniz güzel ve ateşli geçsin. 🔥
Hayirlisibegulum çok isterdim ama hastalandım ama koydum kafama bu yorumlar geldikçe cesaret olarak da bi yükseliyorum başarıcam ve bunu sizinle paylaşıcam 💪🏻
Kbr18 ben size inanıyorum 💪🏻 Sizden güzel haberler bekliyor olacağım. Her şey olup bittikten sonra bumuymuş beni bir yıldır bekleten diyeceksiniz ve üzülerek söylüyorum pişman olacaksınız boşa gecen zaman icin 😅 aklınıza takılan bir şey olursa her zaman yazın 💐
Kbr18 Derin derin nefes al ve bunun gerçekten çok ama çok zevkli olduğunu ve bu zevki sevdiğin adam ile birlikte doruklara çıkaracağına inan . Doktordan ve en önemlisi eşinden destek al bir çok kadın vajinusmustan müzdarip ama her şey insanın kendi kafasında bitiyor bir an önce tedavine başla ve o zevkli dakikaların tadını çıkar . Dilerim sağlıkla bir gün bebeğinizi de kucağınıza alırsınız 😇
Hayirlisibegulum ay siz ne harikasiniz ya sizi cok bekletmicem sadece bir hafta👍🏻