Deleted11 yaa canımsın 🥰😘
En sevdikleriniz 💜☺️
TombulHatun Tombulum benim ☺️💜
Lavinia_ bilmem mi, Azerbaycan’ın gülüsün sen ☺️💜
- Düzenlendi
Deleted11 @bitterdelisi24 @Deleted11 @zarifhanim @JartiyerliKedi @incilikaftan @Rouge @1dost @Yasak_elma @Nietzsche @Olivetti @Akrep ben herkesi seviyormuşum ya seçemedim aklıma gelmeyenlerde vardır 😂😀
@Sedaa @Marbled @Akrep @deleted13 @seksirella bikac kisi daha unutmus olabiliriim😍
Deleted11 Sende seviliyorsun güzel KURTCUK, 🤭 çok samimi bir bayansın ☺
TombulHatun hayır sevmiyorsun 😂😂
Deleted11 benimde
@Deleted11
@Ask_hosmus
@Pcoslu1anne
@Yasak_elma
@Lavinia_
@TombulHatun
@1dost
@incilikaftan
@Rouge
@Akrep
@Ozge49595
unuttuklarım ola bilir 😸 @zarifhanim bide siz ayrı yazmak istedim çünki pekte bi muhabbetimiz olmadı ama yorumlarınız çok yerinde çok hoşuma gidiyor 😊
zarifhanim teşekkür ederim zarifhatunum, sende çok zarif, samimi ve güzel bir insansın ☺️💜😂
TombulHatun inan herkesde seni seviyor bebişim😊😻
Deleted11 ya laf gelişi tabiki sevmiyorum hani saydıklarım çok olunca herkes diye genelleme yaptm 😀😀😀
JartiyerliKedi canım yengem benim ❤️😘 sevgimiz karşılıklı biliyorsun dememe gerek yok baldızlar pek sevilmez ama 😂😂 ben daaha demin veriyordum @Ecivicivokke almadı 😂😂😂
JartiyerliKedi ah sevilmek ne hoş hepiniz benim bebeklerimsiniz 🥰❤️
Kimseyi tanımıyorum daha 🤣🤣
- Düzenlendi
Deleted11 İyi ki güzel yorumlarını görüyorum, iyi ki varlıklarından haberim olmuş dediğim düşüncelerini de beğendiğim yorumlarını okumadan geçmediğim güzel insanlar; sende dahil @ZRaporu @bitterdelisi24 @1dost @Miskin2 @TombulHatun @Sedaa @incilikaftan @Adsizbayan @Anilla @Rouge @Asdfgh @gshande @deleted77 aklıma gelenler bunlar oldu, daha da var ama gözümden kaçmış olabilir 😊🌿
Lavinia_ biliyorum aşkomm❤️😻hahhaha kakalamayamı çalışıyon baldızı