Anilla Deleted11 Benim sevdiklerim kendilerini biliyorlar her posta isimlerini yazarım mutlaka 🥰 Çokçok @Olivetti ‘’m @Miskin2 @zarifhanim @ZRaporu Nietzsche @Rouge @deleted77 @KirmiziOjeli
ZRaporu zarifhanim Deleted11 incilikaftan Ask_hosmus Miskin2 Anilla Duygular karşıllıklı ❤️🌹 grup değiliz belki ama aynı fikirlere sahip kafadarlar olabiliriz 😅🤩
JartiyerliKedi Deleted11 😹[upl-image-preview url=//i.imgur.com/S8nJoLC.jpeg] [upl-image-preview url=//i.imgur.com/qjzNrUP.jpeg] Şöyle 🤭
birburakannesi JartiyerliKedi Ay güzel olmuş, en sevdiğim bi de ne biliyor musun 🥰 mesaj yazarken ekrana tık tık ediyor ya tırnaklar bayılıyorum.😅 güle güle kullan kuzucum 💙
JartiyerliKedi birburakannesi hahaha teşekkür ederim bebiş ben tık tık yapıyor diye şuan salonda oturuyorum eşim odada uyuyo normalde geceler arkamı dönüp dolaşırdım buralarda şimdi tık tık yapıyo diye odadan çıktım 😹
JartiyerliKedi Deleted11 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/afPPkxc.jpeg] Yakından çektim senin için 😹
Deleted11 JartiyerliKedi bilmiyorum kuzum manikürümü kendim yapıyorum bazende kuzenime yaptırıyorum Kuzenim kuaför ama hiç sormadım fiyatını. Protezde yaptırmadım hiç
JartiyerliKedi Deleted11 pist bi resim daha atim mi içimden geldi oyuncak gibi oynatıyorum elimd sabahtan beri skskdlz